"Κόβει" την ανάσα η Τζούλια Νόβα με το μαγιό της πάνω σε σκάφος στους Αντίπαξους

Το αψεγάδιαστο κορμί της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Η ξανθιά καλλονή Τζούλια Νόβα που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον Τροχό της Τύχης, εθεάθη σε σκάφος στους Αντίπαξους, όπου φορώντας μόνο το μικροσκοπικό μαγιό της "κόβει" την ανάσα.

Η πανέμορφη Τζούλια πρόσφατα χώρισε από τον πρώην σύντροφό της, τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Παρ'όλα αυτά, δε φαίνεται πλέον να πτοείται. Αντ' αυτού, είναι εμφανώς ανανεωμένη και λαμπερή. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους το αποδεικνύουν!

Δείτε τη φωτογραφία της Τζούλια Νόβα που "κόβει" την ανάσα με το μαγιό της πάνω σε σκάφος στους Αντίπαξους

Με θέα τα καταγάλανα νερά ποζάρει η Τζούλια με το "καυτό" μαύρο της μαγιό και αναταράσσει τα πλήθη. Το σώμα της είναι καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο, ενώ εκείνη κούκλα όπως πάντα και δροσερή.

Τι δήλωσε η Τζούλια για το χωρισμό της; "Μετά τον χωρισμό δεν μπορούσα να φάω. Από 53 κιλά έφτασα τα..."

Τζούλια Νόβα: Την «τσάκωσαν» με καυτό μαγιό μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Την Τζούλια Νόβα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός παρέα με καλή της φίλη σε γνωστή παραλία της Αττικής να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο καυτό μαγιό, μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου.

Το μοντέλο μπορεί να έχει τραβήξει πολλά σχόλια από τις εκπομπές λόγω του χωρισμού της, ωστόσο αυτό δεν την έχει ρίξει την ψυχολογικά και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της.

Πριν λίγες ημέρες, εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό ήλιο και βρέθηκε σε παραλία της Βούλας να κάνει το μπάνιο της, μαζί με την φίλη της Φωτεινή Ζάννη.

Η Τζούλα Νόβα, όπως ήταν επόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της με το μαύρο μαγιό που φορούσε. Ενώ, το σώμα της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τζούλια Νόβα φίλη παραλία

Τζούλια Νόβα σώμα

Τζούλια Νόβα μαγιό

Χαμός γενικά έχει επικρατήσει τον χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου! Εκείνη βγήκε στην εκπομπή Happy Day και τον... άδειασε - δείτε εδώ όλα όσα είπε.