Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την Ντόρα Μακρυγιάννη - «Είστε γελοίοι!»

«Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε»

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ίδια, ανακάλυψε δύο άρθρα τα οποία υποστήριζαν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, κάτι που δεν ισχύει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα είχαν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες με μώλωπες από την σειρά Ήλιος που πρωταγωνιστεί, κάτι που την έκανε ακόμα πιο έξαλλη.

Expand player

Η Ντόρα Μακρυγιάννη λοιπόν προχώρησε στην αποκάλυψη του απαράδεκτου αυτού γεγονότος μέσα από τα social media, με την ίδια να δηλώνει οργισμένη όχι μόνο επειδή χρησιμοποιήσαν το όνομά της, αλλά επειδή έκαναν λόγο για ένα τόσο ευαίσθητο και λεπτό θέμα, στο οποίο είχε αναφερθεί και παλιότερα.

Το ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη

«Πραγματικά θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Σε ποιον Θεό πιστεύετε. Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα στα προφίλ σας. Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο “Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού” για να μπει ο κόσμος μέσα για να δει τι μου συνέβη, ενώ είναι φωτογραφία από τα backstage του Ήλιου. Πραγματικά είστε γελοίοι!

Εάν βρω τρίτο site, δεν ξέρω τι να πω. Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο για να εξηγηθούμε δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, πολύ περισσότερο είναι ότι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα σαν τίτλο πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, για έναν ακόμη ξυλοδαρμό. Που οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν δύναμη, να μιλήσουν, να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείται για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ντρέπεστε» ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε.

Το περιστατικό βίας που έζησε όταν ήταν 17 ετών

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό βίας που είχε υποστεί.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Ήλιος, αναφέρθηκε σε μια δυσάρεστη περιπέτεια που είχε σε μικρότερη ηλικία, που την οδήγησε μέχρι και στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Ήμουν 17 χρόνων. Ευτυχώς δεν μου έχει αφήσει αγκάθι. Όταν το αποκάλυψα δεν το έκανε επειδή το ένιωσα αγκάθι και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Το έκανα για να το δουν και άλλες γυναίκες και να καταλάβουν ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν και αν τα καταφέρεις να πας παρακάτω.

Δούλεψα πολύ με εμένα. Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Είπα ότι δεν μπορεί ένα συμβάν να στιγματίσει όλη μου τη ζωή από εδώ και πέρα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με ταλαιπώρησε, αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Δεν μου έχουν βάλει τη ταμπέλα της “ωραίας”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας αποκαλύπτει τα πάντα για την Αλίκη - "Υπάρχουν μυστικά..."

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας έδειξε την κούκλα αδερφή της που μοιάζουν απίστευτα!