Ματίνα Νικολάου: «Η Ματίνα είναι κανονική, δεν έχει την τρέλα της Βάνιας»

«Χρωστάω πάρα πολλά στον Νίκο»

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε την Κυριακή 26/9 στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που έχει το «Καλό μεσημεράκι», για τον αγαπημένο της φίλο αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μέσα σε όλα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «χρόνια είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα, συνεργαστήκαμε σε πάρα πολλά έργα του Νίκου και είναι μια σχέση πάρα πολύ όμορφη. Χρωστάω πάρα πολλά στον Νίκο έτσι κι αλλιώς οπότε είναι πολύ όμορφη η σχέση μας και θα διατηρηθεί σίγουρα για χρόνια έτσι. Ότι κι αν συμβεί, ακόμα και όταν τελειώσει η εκπομπή».

Expand player

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ματίνα είναι κανονική, δεν έχει την τρέλα της Βάνιας. Ξεσπάει εδώ πέρα το πρωί και μετά φεύγει και πηγαίνει να κάνει πρόβες στο θέατρο. Είμαι σε μια δημιουργική φάση οπότε είμαι καλά. Είναι πάρα πολλά τα κόνσεπτ με το σπίτι και το παιδί αλλά πιστεύω ότι μέχρι στιγμής τα καταφέρνω και ελπίζω να συνεχίσω και φέτος».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου

Ματίνα Νικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

Η Ματίνα Νικολάου έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από μικρούς και μεγάλους καθώς τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στην τηλεόραση με τον Νίκο Μουτσινά, στην οποία παριστάνει την Βάνια. Μια περσόνα η οποία έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η ίδια πέρα από τα επαγγελματικά της, φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της και στα προσωπικά καθώς η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, τον Βασίλη Πορφυράκη.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως τρυφερή φωτογραφία τον αγαπημένο της.

Ο Βασίλης Πορφυράκης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Ματίνα Νικολάου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια καθώς στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ματίνας Νικολάου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Της ζήτησαν να πάει στην πρεμιέρα κι εκείνη έριξε άκυρο

Πανζουρλισμός στο twitter με την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά