Πανζουρλισμός στο twitter με την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Οι χρήστες όπως φαίνεται ανυπομονούσαν για την επιστροφή της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πανζουρλισμός στο twitter με την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Πρεμιέρα έκανε χθες (13/9) ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που ανυπομονούσαν για την επιστροφή της εκπομπής, ιδίως δε οι χρήστες του twitter.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και τώρα ο γνωστός παρουσιααστής δέχτηκε πολλές εκπλήξεις, από την εμφάνιση του Σάκη και της Μαριαλένας μέχρι και αυτή της Εθνικής ομάδας πόλο.

Η πρεμιέρα του σημείωσε αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης, όπως ήταν αναμενόμενο, και το twitter πήρε αμέσως φωτιά.

Μερικά πετυχημένα tweets για την Πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Καλό Μεσημεράκι πρεμιέρα σχόλια για την πρεμιέρα twitter

Καλό Μεσημεράκι πρεμιέρα σχόλια για την πρεμιέρα

Καλό Μεσημεράκι πρεμιέρα σχόλια

Καλό Μεσημεράκι πρεμιέρα

Της ζήτησαν να πάει στην πρεμιέρα κι εκείνη έριξε άκυρο

Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/9 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Όπως ήταν αναμενόμενο από το ανανεωμένο πλατό πέρασε η μισή ελληνική showbiz για να ευχηθεί καλή αρχή στο Νίκο! Βέβαια, όπως μαθαίνουμε οι ιθύνοντες ήθελαν να εμφανιστούν κι άλλα πρόσωπα αλλά... δεν τους έκαναν την χάρη.

«Μόλις αρχίσουν να καταβαραθρώνονται τα νούμερα της εκπομπής, ο Μουτσινάς θα φέρει στην εκπομπή και την @Anamariapsychar #kalomesimeraki», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter.

Τότε λοιπόν, η νικήτρια του Big Brother 1, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, απάντησε:

«Kαλε μου δεν ξέρω εάν το γνωρίζεις (αν κ έχω ήδη αναφερθεί) με είχαν προσκαλέσει στην σημερινή του πρεμιέρα όμως δεν δέχτηκα».

Καλό Μεσημεράκι Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης και είναι δικηγόρος. Στο εισαγωγικό βίντεο του BB δήλωσε ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Αν και μέσα στο παιχνίδι έχει εμφανίσει μια αδυναμία προς τον Πυργίδη. Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ. Στο ριάλιτι την είδαμε να φροντίζει το σπίτι και να ποτίζει τα φυτά...ακόμα και τα πλαστικά.

Τις δυσκολίες και όλα όσα αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στο «Big Brother» εκμυστηρεύτηκε η Άννα Μαρία στη δική της «γραμμή ζωής». «Όταν ήμουν 2,5 ετών ήπια χλωρίνη. Είχα πάθει ειλεό και ο γιατρός τους είπε ότι πεθαίνω και πρέπει να με βαφτίσουν. Οι γονείς μου έκλαιγαν. Εμφανίστηκε μια κυρία που εμείς την ερμηνεύσαμε σαν την Παναγία. Του είπαν να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα και θα γίνω καλά. Έγινε το θαύμα και έγινα καλά».

Συνεχίζοντας - μεταξύ άλλων - η Άννα Μαρία είπε: «Το 1985 γεννήθηκε το τέταρτο μέλος της οικογένειας μας, ο αδερφός μου. Γεννήθηκε με πρόβλημα στα μάτια του, γεννήθηκε τυφλό. Οι γιατροί δεν τον πρόσεξαν. Ο Αλέξης μας κόλλησε μηνιγγίτιδα. Ότι λεφτά είχαν οι γονείς μου τα έδωσαν για να γίνει καλά. Δεν έγινε ποτέ καλά. Δεν μιλάει, δεν μασάει, δεν περπατάει αλλά πάντα γελάει. Είναι ο φύλακας άγγελος μας».

Ήμουν μόλις 8 χρόνων όταν μια οικογένεια χτύπησε τη δική μου οικογένεια. Μας κατηγόρησαν για κακούργημα το οποίο δεν είχε γίνει ποτέ γι’αυτό και στα δικαστήρια δικαιωθήκαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάμε σε ένα βράδυ στο Ηράκλειο, χωρίς σπίτι, χωρίς τίποτα, για να αποφύγουμε το μακελειό και τη βεντέτα. Εκεί με αποκαλούσαν τα παιδιά χωριάτα και φτώχια. Είχα απομονωθεί. Πήγαινα στο σχολείο και δεν μιλούσα σε κανέναν. Στα 15 μου με χτύπησε ξανά ο ειλεός. Ήμουν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ήμουν παντού καλωδιωμένη. Πάλι τα κατάφερα και επέζησα».