Πρεμιέρα για το Καλό Μεσημεράκι - Το ανανεωμένο πλατό και το τραγούδι του Νίκου Μουτσινά

Ανανεωμένος ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για το Καλό Μεσημεράκι - Το ανανεωμένο πλατό και το τραγούδι του Νίκου Μουτσινά

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι. Ο ίδιος, σε ένα νέο πια πλατό, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένος από ποτέ.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εισέβαλε λοιπόν με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τραγούδησαν ένα απίθανο ντουέτο του κομματιού «Έλα χαμογέλα» ενώ αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλλειμα την σκυτάλη πήραν οι Alcatrash.

«Καλησπέρα, καλό μεσημεράκι σε όλους. Κάπως είναι μόδα να γίνονται μονόλογοι. Περάσαμε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι, καλή αρχή στους μαθητές και στους τηλεοπτικούς» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αμέσως μετά φυσικά ήρθε και η Βάνια ενώ αρκετά απολαυστικό να υπενθυμίσουμε ήταν και το τρέιλερ της εκπομπής.

Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Το Καλό Μεσημεράκι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13/9 στις 15.00 και για δύο ώρες καθημερινά έχουμε πάρτι!

Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται με φόρα και με τη γνωστή παρέα στο πλευρό του, στην πιο «theatrale» εκπομπή της τηλεόρασης! Stand up, Χρυσή Τηλεόραση και επιπλέον ενότητες που μας παίρνουν τα μυαλά!

Η Βάνια ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα… πιο τρελαμένη από ποτέ, η αγαπημένη μας μπάντα, οι Alcatrash, θα μας ξεσηκώσουν με τις «πειραγμένες» διασκευές τους, ενώ το… κομμωτήριο θα βρίσκεται όπως πάντα στις επάλξεις!

Χορός, τραγούδι, ατάκες και σχόλια που μας κάνουν να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. «Γυρίζουμε Σεπτέμβριο στις 13 στις 15.00» και δεν θα λείψει κανείς!

Καλό Μεσημεράκι η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα

Ο πρώτος καλεσμένος του Μουτσινά

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη! Όπως διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας του που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορεί στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν συνεργάτης να μην πήγε, αφού ούτε που τον ενημέρωσαν, ωστόσο, όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ θα πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.