Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη συνεργασία του με το Love it - «Σήμερα διάβασα πως...»

Απάντησε για ποιον λόγο δε θα τον δούμε στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε την αλήθεια για τη συνεργασία του με το Love it - «Σήμερα διάβασα πως...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not έκανε το πρωί της Πέμπτης (26/8) ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος των συζητήσεών του με το Love it και στον λόγο για τον οποίο δε θα τον δούμε φέτος στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος, μέχρι στιγμής δεν είχε λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση από το κανάλι, και έτσι έμαθε από το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε πως δε θα βρίσκεται στην εκπομπή!

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τη συμμετοχή του στο Love it και τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα. Και εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει. Από ότι φαίνεται δε θα είμαι στο Love it, οπότε αναμένω και εγώ. Κάναμε κάποια ραντεβού, όχι ακριβώς δοκιμαστικό.

Δεν τα έχουμε βρει και λογικά δε θα είμαι κιόλας. Ότι ξέρετε, ξέρω. Σήμερα διάβασα πως έκλεισε το ρόστερ της εκπομπής, οπότε θα δούμε. Δε με πλήγωσε, είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουμε πολλές προτάσεις, έχουμε και τα μαγαζιά μας. Τηλεοπτικά δεν έχω κλείσει κάπου» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

"Τσάκωσαν" Κατσούλη - Μαριαλένα σε τρυφερά τετ α τετ στην παραλία! Μες τα μάτια την κοιτάζει...

Όσο κι αν εκείνοι αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν αν είναι ζευγάρι ή όχι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόλις βγήκαν απ' το «Survivor» και είναι νωρίς να αποφασίσουν, τα γεγονότα άλλα δείχνουν... Σάκης Kατσούλης και Μαριάλενα Ρουμελιώτη πέρασαν μαζί όλο το καλοκαίρι και σε κάθε εμφάνισή τους έρχονται όλο και πιο κοντά.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Ο χωρισμός μεταξύ τους μοιάζει πλέον με μία κακή παρένθεση... Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και η 26χρονη personal trainer βρέθηκαν πρόσφατα στη Ρόδο, σε ένα απ' τα πολλά ταξίδια τους σε όλη την Ελλάδα, και αυτή τη φορά είχαν καλό σκοπό, αφού οργάνωσαν μαραθώνιο για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν ενεργά, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν πρωταγωνιστήσει ξανά σε αντίστοιχες ενέργειες, τώρα όμως είχαν βοήθεια και από τον Τριαντάφυλλο, που κατάγεται απ' το νησί (και να θυμίσουμε πως είχε αυτοπροταθεί ως... κουμπάρος τους).

Μαζί τους βρίσκονταν και οι νικητές του «Battle of the Couples», Άγγελος Κατσιλιανός και Μαριάννα Λουκά, με τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν εκατέρωθεν, αλλά τον τελευταίο λόγο είχαν τα ενσταντανέ στην ξαπλώστρα. Σάκης και Μαριαλένα κοιτάζονται στα μάτια και χάνεται ο κόσμος γύρω τους...

Τα κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ στο μέλλον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν χιουμοριστικά βίντεο και στο TikTok. Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα όνειρα που κάνουν... «Έτοιμος για πατέρας», λένε όσοι συναντούν τον Σάκη, που είναι ιδιαίτερα τρυφερός απέναντι στα παιδιά, με τον ίδιο πάντως να μην «ανοίγεται» περαιτέρω και απλά να χαμογελάει στο κομπλιμέντο. «Η Μαριαλένα είναι η μοναδική κοπέλα στη ζωή μου για την οποία είχα σκεφτεί ότι μπορεί να παντρευτούμε», έχει πει σε συνέντευξή του και φαίνεται πως το κοινό τους μέλλον επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις...

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με 1,50 ευρώ