Κίνηση ανθρωπιάς από Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τους πυρόπληκτους

Τι έκαναν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κίνηση ανθρωπιάς από Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τους πυρόπληκτους

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφού επέστρεψαν από τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο (δείτε εδώ αποκλειστικά τρυφερά στιγμιότυπα τους από την παραλία) έσπευσαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την μάχη που δίνεται από όλους τα τελευταία 24ωρα όσον αφορά τις φωτιές που καίνε την Ελλάδα.

Έτσι συγκέντρωσαν τρόφιμα για κάποιους από τους πυρόπληκτους, όπως έκανε γνωστό η Μαριαλένα, μέσα από τα stories της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σ’ αυτά ευχαριστεί όσους συμμετέχουν σε όλη την προσπάθεια, σημειώνει πως δυστυχώς δεν μπορούν να αποτρέψουν το κακό αλλά να βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό. Ενώ τέλος ζητάει από όσους το επιθυμούν να συνεισφέρουν: «Με ξηρά τροφή, ζωοτροφές, γάντια μιας χρήσης, νερά και με ότι άλλο αγαθό επιθυμούν».

Οι αναρτήσεις Κατσούλη - Μαριαλένας

Κατσούλης φωτιά

Κατσούλης φωτιά κινηση ανθρωπιάς

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor

Μαριαλένα Ρουμελιώτη φωτιά

Αποκλειστικό: Πλακώθηκαν άσχημα Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί των νοτίων προαστίων να διασκεδάσει ως συνήθως αλλά... η κατάληξη δεν ήταν καλή! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο Σάκης κάποια στιγμή αποχώρησε από το τραπέζι όπου καθόταν η personal trainer με την υπόλοιπη παρέα και βγήκε έξω να μιλήσει στο τηλέφωνο! Καθυστέρησε, όμως, αρκετά να επιστρέψει στην θέση του και η Μαριαλένα πήγε στην είσοδο του μαγαζιού να τον βρει!

Όταν τον πλησίασε κάτι του είπε και μετά από λίγα λεπτά αφού συζητούσαν η ένταση ανέβηκε τόσο στην φωνή τους όσο και στις κινήσεις του! Έμειναν αρκετή ώρα να μιλούν απ' έξω μέχρι την στιγμή που ο Σάκης έκανε πρώτος το βήμα και μπήκε στο μαγαζί.

Στο τραπέζι, όταν κάθισαν ξανά στις θέσεις τους, δεν υπήρχε το ίδιο κλίμα με πριν. Και οι δυο έπιναν το ποτό τους αθόρυβοι, χωρίς να γελάνε και να ακουμπάνε ο ένας τον άλλον. Ο Σάκης μιλούσε με την παρέα έχοντας γυρισμένη λίγο την πλάτη στην Μαριαλένα ενώ εκείνη καθόταν αμίλητη και κοιτούσε για αρκετή ώρα το κινητό της.

Ωστόσο, έφυγαν μαζί...

Προβλήματα μυρίζομαι στον παράδεισο. Εσείς;