Καλό μεσημεράκι: Το νέο απολαυστικό τρέιλερ - Τρολάρουν το Πρωινό με guest star την Έφη Θώδη

Ποια ήταν η απάντηση της Φαίης Σκορδά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: Το νέο απολαυστικό τρέιλερ - Τρολάρουν το Πρωινό με guest star την Έφη Θώδη

Το «Καλό Μεσημεράκι» επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς η μεγάλη πρεμιέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Μάλιστα, μέχρι τότε, έχει κυκλοφορήσει ήδη το πιο απολαυστικό τρέιλερ.

Μετά από τον Σασμό που τρόλαρε ο Νίκος Μουτσινάς επέλεξε να τρολάρει το Πρωινό, με τον ίδιο να υποδύεται τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορεί στο trailer της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 να ακουγόταν το “I love you baby” αλλά στο Καλό Μεσημεράκι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή που τραγουδάει το συγκεκριμένο τραγούδι στο νέο τρέιλερ της εκπομπής είναι η Έφη Θώδη ενώ η φωνή της από τα πρώτα δευτερόλεπτα μπορεί να αναγνωριστεί καθώς έχει ιδιαίτερη χροιά.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ αλλά και την απάντηση της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά - Απάντηση

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πρώην παίκτης του Survivor

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και τις τελευταίες ετοιμασίες για την μεγάλη του πρεμιέρα κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς. Με την Ιωάννα Μαλέσκου να ανοίγει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σήμερα, στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο παρουσιαστής, έχοντας στο πλευρό του έναν πρώην παίκτη του Survivor.

Έναν πρώην παίκτη μάλιστα, που θα βάλει "φωτιά" στην τηλεθέαση. Ο ίδιος έχε συζητηθεί πάρα πολύ τόσο λόγω της προσωπικής του ζωής, όσο και λόγω του χαρακτήρα που είχε μέσα στο ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη! Όπως διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν θα είναι ο καλεσμένος της πρεμιέρας του που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορεί στην Ιωάννα Μαλέσκου σαν συνεργάτης να μην πήγε, αφού ούτε που τον ενημέρωσαν, ωστόσο, όπως φαίνεται στον ΣΚΑΙ θα πάει.

Ο Νίκος Μουτσινάς τις προηγούμενες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στη Σαμοθράκη μαζί με την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και τώρα πια έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να αναλάβει σιγά σιγά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.