Η ανάρτηση που έκανε ο Μουτσινάς για την Μακρυπούλια μετά τις διακοπές χωρίς τον Χατζηγιάννη

Το μοναδικό βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση που έκανε ο Μουτσινάς για την Μακρυπούλια μετά τις διακοπές χωρίς τον Χατζηγιάννη

Με ένα βίντεο από τις καλύτερες καλοκαιρινές στιγμές τους ευχαρίστησε ο Νίκος Μουτσινάς την Ζέτα Μακρυπούλια για το φετινό μοναδικό καλοκαίρι που πέρασαν. Μπορεί για πρώτη φορά να μην πήγαν στην Πάρο, δεδομένου του χωρισμού της ηθοποιού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο πήγαν Σαμοθράκη.

Ανά διαστήματα, μοιράζονταν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram και έδειχναν πόσο όμορφα περνούσαν στο νησί.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν, αφού οι διακοπές τους έφτασαν στο τέλος τους θέλησε να ευχαριστήσει την αγαπημένη του φίλη για τις όμορφες στιγμές, που πέρασαν.

«Σαμοθρακη, είσαι το αγαπημένο μου νησι. Είσαι ένας μαγικός τόπος Ανυπομονώ να έρθω ξανά το επόμενο καλοκαιρι μαζί με αυτό το κοριτσι.. @zeta_makripoulia_official ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές που περασαμε μαζί..love you for ever», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο τους.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μουτσινά για την Μακρυπούλια

Σε αυτή την πέτρινη βίλα με πισίνα έμειναν στο Πήλιο

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς ωστόσο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Με την παρουσιάστρια να έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί, ξεπερνάει το χωρισμό της στο Πήλιο, μαζί με τον άνθρωπο που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι. Οι δυο τους κάνουν μαζί διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και ίσως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που εκείνη απαρνήθηκε το αγαπημένο της νησί την Πάρο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία ο πρώην αγαπημένος της.

Πριν από μερικές μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από την βίλα που μένει στο νησί, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Πάθαμε λοιπόν πλάκα με το πόσο εντυπωσιακή και "πλούσια" φαίνεται.

Είναι πέτρινη, διώροφη και έχει τεράστια πισίνα. Η θέα μάλιστα που έχει από την βεράντα σου "κόβει" την ανάσα, αφού βλέπει πράσινο και θάλασσα.