Έκτακτο: Η επίσημη ανακοίνωση χωρισμού - Ποιος ο λόγος που χώρισε η Ζέτα Μακρυπούλια

Άσχημη τροπή στην 10 χρόνων σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Η επίσημη ανακοίνωση χωρισμού - Ποιος ο λόγος που χώρισε η Ζέτα Μακρυπούλια

Πριν από λίγο σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως το ζευγάρι πριν από κάποιες εβδομάδες είχε αποφασίσει όχι να χωρίσει αλλά να κρατήσει λίγο απόσταση ο ένας από τον άλλον για να δουν που πάει αυτή η σχέση! Τελικά, η οριστική ρήξη ήρθε αφού όπως έγινε γνωστό Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μένουν πια μαζί!

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Espresso το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε αποκλειστικά την κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό του.

Ποιος ο λόγος που χώρισαν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια στην Espresso.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού, όμως και μετά τον χωρισμό συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό ήταν το σπίτι που έμεναν επί χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η γνωριμία και ο έρωτας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γνωρίστηκαν το 2010 στα Mad Awards και αμέσως φάνηκε η συμπάθεια που είχε ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους άρχισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Πάρο (όπου ο τραγουδιστής διαθέτει εξοχική κατοικία) και ο έρωτας τους ξεκίνησε να αναπτύσσεται.

Ο καλλιτέχνης και η ηθοποιός προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά από λίγο καιρό ανοίχτηκαν και επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί. “Πήρα την απόφαση γιατί αυτό που ένιωθα ήταν αληθινό. Όταν ένιωσα ότι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε το είπα ανοιχτά” είχε αποκαλύψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές της σχέσης τους.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις του είχε παραδεχτεί πως “η Ζέτα μου στάθηκε σαν βράχος” στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που πέρασε, με εκείνη να συμπληρώνει μιλώντας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι “ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος που δεν ξέρω αν μας δυνάμωσε κι άλλο αλλά σίγουρα μας ένωσε πολύ. Ξέρουμε ότι ο ένας είναι στήριγμα του άλλου”.

Το καλοκαίρι του 2021 όμως έμελλε να το περάσουν χώρια… Οι χωριστές διακοπές της παρουσιάστριας και του δημοφιλή καλλιτέχνη φαίνεται να φούντωσαν τις φήμες για το τέλος της σχέσης τους.