Πιασμένοι χέρι - χέρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στο Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε συνέχεια μαζί τρεις μήνες. Έχουμε πάθει εξάρτηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιασμένοι χέρι - χέρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στο Καλό Μεσημεράκι

Πρεμιέρα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι και η αλήθεια είναι πως από το πλατό του πέρασε πλήθος κόσμου. Ανάμεσά τους και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως πάντα εμφανίστηκαν μαζί.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα, μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση μετά το Survivor 4 καθώς και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν δεχθεί.

Η είσοδος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη στο Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε συνέχεια μαζί τρεις μήνες. Έχουμε πάθει εξάρτηση από το παιχνίδι. Βγήκαμε κι είμαστε συνέχεια μαζί. Περνάμε πολύ καλά. Το παιχνίδι μας άλλαξε πολύ και γνωριστήκαμε καλύτερα. Τηλεοπτικά δεν έχουμε καταλήξει κάπου.

Μας είχες λίγο αδικημένους, ήσουν λίγο αυστηρός κι επειδή σε θαυμάζουμε κι οι δυο, θέλουμε να σε κερδίσουμε λίγο. Αυτό είναι το έπαθλό μας», είπαν χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον Κατσούλη και την σχέση τους

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά παραχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθημε στην σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Με αφορμή τις κοινές τους διακοπές, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε: «Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”.

Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου.

Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ενα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής».

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη