Τρυφερές στιγμές για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πισίνα ξενοδοχείου

Αχώριστοι φέτος το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πισίνα ξενοδοχείου

Με το που βγήκαν από το Survivor 4, ο Σάκη Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πραγματικά αχώριστοι. Όλο το καλοκαίρι έχουν κάνει μαζί τον γύρο των νησιών ενώ έχουν πραγματοποιήσει και πολλές κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα.

Προς το παρόν δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη μεταξύ τους σχέση και δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν τελικά είναι μαζί ή όχι, αν και όλα δείχνουν πως έχουν ξαναγίνει ζευγάρι.

O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πάντως, εντόπισε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρόδο. Οι δυο τους ήταν μόνοι τους και απόλαυσαν μαζί το μπάνιο τους, ενώ δεν ξεκόλλαγε ο ένας από τον άλλον.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Σάκης Κατσούλης Ρόδος
Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη διακοπές

Έκαναν αθόρυβα το επόμενο βήμα στην σχέση τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Εκείνοι δηλώνουν πως δεν είναι ζευγάρι, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα: Ο Σάκης «λιώνει» κάθε φορά που κοιτάζει τη Μαριαλένα του και δεν το κρύβει...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Αχώριστοι από τη μέρα που τελείωσε το Survivor, με μεγάλο νικητή τον πρώτο, πλέον συγκατοικούν στην Πετρούπολη και σε κάθε έξοδο θα τους δούμε μαζί. Έτσι και στο “Bodega”, όπου τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU την περασμένη εβδομάδα, έφτασαν μαζί λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και έφυγαν τις πρώτες πρωινές ώρες, διασκεδάζοντας σαν μικρά παιδιά. Και όταν η Άντζελα Δημητρίου τραγουδούσε πως «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ», σίγουρα δεν είχε συναντήσει τον Σάκη με τη Μαριαλένα, που δίνουν την εντύπωση ότι δεν έχει περάσει μία μέρα από τότε που ήταν φουλ ερωτευμένοι και έκαναν κοινά σχέδια για το μέλλον.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα συγκατοίκηση

«Πραγματικά χωρίσαμε για αστείους λόγους», θα συνηγορήσουν και οι δύο, κάθε φορά που πηγαίνει εκεί η κουβέντα, γι' αυτό φαίνονται αποφασισμένοι να διορθώσουν αυτό το... λάθος, αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει την πορεία της σχέσης τους. Προς στιγμήν, πάντως, διαψεύδονται όσοι υποστήριζαν πως Σάκης και Μαριαλένα δεν θα μιλούσαν ξανά μετά το τέλος του Survivor!