Ασύλληπτο περιστατικό στο Πάμε Δανάη - Έμεινε «παγωτό» ο Σάββας Πουμπουρας με τη φάρσα που του έκαναν

Παραλίγο να σπάσουν στο ξύλο τον Κρικοριάν μπροστά του

Η εκπομπή Πάμε Δανάη συνεχίζει τις καθιερωμένες φάρσες της, οι οποίες φέρνουν μεγάλη λαχτάρα στους celebrities. Μετά την άκρως επιτυχημένη φάρσα σε Σάκη και Μαριαλένα, σειρά είχε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος την πάτησε για τα καλά.

Μπορεί ο αγαπημένος παρουσιαστής να έχει μεγάλη εμπειρία στις φάρσες, ωστόσο αυτή τη φορά την πάτησε από μία πρώην συνεργό του. Πέρυσι, ο Σάββας Πούμπουρας παρουσίασε το Best Friend's Fear και μαζί με τη Δανάη Μπάρκα είχαν στήσει μία επική φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου.

Expand player

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε μαζί με τον Γιώργο Κρικοριάν σε ένα καφέ προκειμένου να κάνουν μία συνέντευξη για την εκπομπή. Κάποια στιγμή, μπήκε στο πλάνο ένας έξαλλος άνδρας ο οποίος ήθελε να σπάσει στο ξύλο τον Γιώργο Κρικοριάν. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα και κάπου εκεί, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Σάββα Πούμπουρα πως πρόκειται για φάρσα.

Η φάρσα του Πάμε Δανάη στον Σάββα Πούμπουρα

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής ο Σάββας Πούμπουρας

Με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega ήταν αρκετό προκειμένου ο Σάββας Πούμπουρας να λυγίσει on air.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο όταν η Ελένη Μενεγάκη τον αντίκρισε να κλαίει. Όπως είναι λογικό συγκινήθηκε καθώς έχει γίνει πρόσφατα μπαμπάς.

Η Λίντα Κάρολ από το Τέξας μετά από 58 χρόνια την Ελληνίδα μητέρα της στην ορεινή Ναυπακτία και αυτή η ιστορία υιοθεσίας και επανένωσης ήταν αρκετή για να τον συγκινήσει. «Σε καλό σου μεσημεριάτικο. Το παιδί μου σκέφτηκα, ότι... ξέρεις, ότι το χάνεις ξαφνικά και το βλέπεις μετά από... Έλα ρε παιδάκι μου μεσημεριάτικο...».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επική στιγμή για την Ελένη Μενεγάκη - Έπεσε στην κυριολεξία κάτω από τα γέλια ο Σάββας Πούμπουρας

Σάββας Πούμπουρας: Η ξαφνική παρέμβαση του στο Πάμε Δανάη - Τι συνέβη