Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Όταν είπα στο Σάκη "τελειώσαμε", εννοούσα...»

«Εγώ έχω πρόβλημα με δύο πράγματα και ο Σάκης τα ξέρει πολύ καλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Όταν είπα στο Σάκη

Στη χθεσινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παρακολουθήσαμε μία επική φάρσα που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, στην οποία φάνηκε πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Συγκεκριμένα, μία σερβιτόρα που ήταν στο κόλπο πλησίασε τον Σάκη και συμπεριφερόταν σαν να τον ξέρει από παλιά, ενώ την ίδια στιγμή έκανε πως δεν έβλεπε τη Μαριαλένα.

Κάποια στιγμή η Μαριαλένα γύρισε και είπε στον Σάκη πως ή θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση ή οι δυο τους, "τελείωσαν" και έτσι οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης (21/9) για να δώσουν εξηγήσεις.

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τη φάρσα που της έκανε ο Σάκης Κατσούλης

«Εγώ έχω πρόβλημα με δύο πράγματα και ο Σάκης τα ξέρει πολύ καλά. Είχε πει στην κοπέλα τι με ενοχλεί. Το πρώτο είναι το να ξέρω ότι ο Σάκης μου λέει ψέματα και μου τα λέει μέσα στην μούρη μου. Καταλάβαινα από την αντίδραση του Σάκη ότι κάτι δεν πάει καλά. Και το δεύτερο είναι όταν κάποιος να μη με βλέπει. Να είναι μπροστά μου και να κάνει σα να μην υπάρχω. Το "τελειώσαμε" που είπα είναι ότι δεν θα ξαναμιλούσαμε ποτέ»

Μενεγάκη για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Γιατί μου λέτε ότι δεν είναι ζευγάρι;»

Το Survivor μας επιβεβαίωσε πως τελικά οι σχέσεις ανάμεσα σε δυο πρώην μπορεί για τα καλά να υπάρξουν, ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να αποδείξει ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα, όπως έχουν δηλώσει και παλιότερα, οι ίδιοι δεν θέλουν να βάζουν ταμπέλα στην σχέση τους.

Από την άλλη όμως μετά από την επική φάρσα που τους έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έκανε ξεκάθαρο το γεγονός πως είναι μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβε και η Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι, μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Πολύ ωραία φάρσα. Γιατί μου λέτε ότι δεν είναι ζευγάρι; Βλέπω αντιδράσεις ζευγαριού. Δηλαδή αν βγω εγώ με τον Θοδωρή και έρθει καμία και του μιλάει και δε μου φέρει νερό…

Τι με νοιάζει εμένα; Εγώ θα γελάω. Θα του λέω που την ξέρεις αυτή ρε; Φαντάζομαι ότι έτσι θα αντιδράσω. Πολύ πλάκα είχε η φάρσα τους. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία».