Μαρία Ηλιάκη: «Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο μετά από τον ερχομό του παιδιού της. Πλέον η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, πλέον την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Μαρία Ηλιάκη καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της έχει κρατήσει καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media αφού ήταν αρκετά ενεργή. Έτσι, αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει άλλη μια φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος.

Expand player

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα μάθαμε πως είμαι έγκυος …και ένα χρόνο μετά…η αγάπη που νιώθω για το πλασματάκι αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει.

εύχομαι σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες του κόσμου να μεγαλώσουν καλά παιδιά και αυτό νομίζω πως μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο μεγαλώνοντας τα με πολλή αγάπη …»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

«Στην εγκυμοσύνη είχα...»

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελενη» στο Mega. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε!

Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore.

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, απλά το κοιτούσα. Καθόμουν και τους κοιτούσα σαν χαμένη και είπα “α το παιδί μας ε;”.

Ρωτούσα τις φίλες μου “ρε σεις θα το αγαπάω;”. Δεν είχα χρόνο να νιώσω όλα αυτά τα ωραία, έτσι που περνούσα. Όταν γεννήθηκε έβαλα τα κλάματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είμαι αγχωμένη πάντα»

Η Μαρία Ηλιάκη τρολάρει την Κατερίνα Καραβάτου για τις ψείρες