Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Ηλιάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είμαι αγχωμένη πάντα»

Η απάντησή της για τον μεγάλο ανταγωνισμό που πρόκειται να αντιμετωπίσει

Μαρία Ηλιάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είμαι αγχωμένη πάντα»
News 14.09.2021 13:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Τρίτης (14/9) η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για την εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καραβάτου

«Έχω ξανακάνει Σαββατοκύριακο. Ήταν μία πολύ καλή αλλαγή. Το ήθελα πάρα πολύ αν μπορούσε η Μαρία να είναι μαζί μας» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου ενώ η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Είμαι αγχωμένη πάντα αλλά με την Κατερίνα γνωριζόμαστε χρόνια και πιστεύω στη σχέση μας.

Υπάρχει πάντα σεβασμός στον απέναντι. Δεν φοβάμαι αλλά σέβομαι και υπολογίζω».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την πρόταση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου

Για την πρόταση που δέχτηκε από την Κατερίνα Καραβάτου να συμμετέχει στην νέα της εκπομπή στο MEGA μίλησε για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη στην εφημερίδα Real Life και στην Νίκη Κώτσου.

Πως να ονομάσω την επιστροφή σου στην τηλεόραση τέσσερα χρόνια μετά; «Η τύχη του μωρού»;

Όχι, αυτό ήταν το «θέλω της Καραβάτου»! Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές απ’ έξω – απ’ έξω, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τώρα. Είναι, όμως, ωραίες οι συνθήκες. Είναι το MEGA, είναι το Σαββατοκύριακο, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό γιατί θα μπορώ τις καθημερινές να είμαι με το παιδί.

Στενό μαρκάρισμα από την Κατερίνα, λοιπόν…

Το ήθελε πολύ. Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά ότι θα το κάνουμε μαζί.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες; Επιστροφή στα παλιά;

Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου, γιατί από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και είμαστε και οι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι πια. Σκέφτηκα τι ωραία που θα είναι με έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσο καλά, που ξέρω ότι δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα η μία στην άλλη. Η Κατερίνα δεν είναι άνθρωπος της ίντριγκας, είμαι πολύ σίγουρη για εκείνη και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, με πολλή όρεξη. Ενώ διαφέρουμε πάρα πολύ σε κάποια πράγματα, σε άλλα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Σου έλειψε η τηλεόραση;

Ίσως να μου έλειπε αυτό το δημιουργικό που βγάζεις πάνω στη δουλειά. Οι συσκέψεις, οι ομάδες, αυτά μου λείπουν. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εδώ και περίπου 18 χρόνια η δουλειά μου είναι αυτή. Είναι μια καθημερινότητα η οποία, κάποιες φορές, μου έλειπε. Αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αισθάνομαι ότι είμαι δυστυχισμένη εκτός τηλεόρασης. Δεν παύει, όμως, να είναι μια δουλειά την οποία κάνεις για χρόνια, βιοπορίζεσαι από αυτήν και είναι κάτι που το έχεις διαλέξει.

Μαρία Ηλιάκη μιλάει πρώτη φορά για την πρόταση που δέχθηκε από την Καραβάτου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαρία Ηλιάκη τρολάρει την Κατερίνα Καραβάτου για τις ψείρες

Προβλήματα ανάμεσα σε Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη μετά το χωρισμό;

Share