«Η Μαρία Ηλιάκη σε break βγάζει γάλα και το βάζει στην κατάψυξη»

«Έχουμε ένα λεπτό, Περίμενε φωνάζει. Κάνουμε σύσκεψη βάζει πάλι γάλα στο ψυγείο»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε συνεργάτης της Μαρίας Ηλιάκη, σχετικά με το τι κάνει όταν βγαίνουν σε διάλειμμα στην εκπομπή "Τι λες τώρα¨, αλλά και όταν βρίσκονται σε γύρισμα για κάποια συνέντευξη. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνταντινίδης αναφέρθηκε στον... θηλασμό της.

Όπως λοιπόν ανέφερε, η παρουσιάστρια σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται ακόμη και στη δουλειά της βγάζει γάλα και το αποθηκεύει για να το δώσει στο μωράκι της που έφερε στον κόσμο πριν περίπου ένα χρόνο και η ανάρτηση που είχε κάνει είχε συγκινήσει.

Expand player

Η αποκάλυψη για το θηλασμό της Μαρίας Ηλιάκη

«Τι να πω για την τρελή που ανά δυο ώρες βγάζει γάλα. Πάμε σε break, βγάζει γάλα και το βάζει στην κατάψυξη. Και λέει ο σκηνοθέτης: Έχουμε ένα λεπτό, Περίμενε φωνάζει. Κάνουμε σύσκεψη βάζει πάλι γάλα στο ψυγείο. Πάμε για γύρισμα, σταματά το γύρισμα στην καλύτερη ατάκα του ανθρώπου, πάλι βάζει γάλα στο ψυγείο».

«Είχα μάθει ότι είμαι έγκυος και ήμουν...»

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή -δείτε εδώ το καμαρίνι της στο MEGA- αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Το πρώτο μας Σαββατοκύριακο νομίζω πως πήγε καλά. Εγώ προσωπικά ήμουν αρκετά αγχωμένη. Δεν κάνω πια μακροχρόνια σχέδια. Πέρυσι τέτοια εποχή θυμάμαι ότι ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί μόλις είχα μάθει ότι είμαι έγκυος οπότε ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό.

Δεν έκανα επαγγελματικά σχέδια και δεν φανταζόμουν που θα βρίσκομαι σήμερα. Η ζωή μας με τον Στέλιο είναι πολύ τακτοποιημένη και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι πολύ καλά, δεν αγχώνομαι για τα προσωπικά μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Είμαι αγχωμένη πάντα»

Η Μαρία Ηλιάκη τρολάρει την Κατερίνα Καραβάτου για τις ψείρες