Άλλος άνθρωπος η Γιώτα Νέγκα - Άκρως αδυνατισμένη με ξανθό καρέ μαλλί

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η Γιώτα Νέγκα έχει χαρακτηριστεί αρκετά φειδωλή τόσο στις συνεντεύξεις της όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου . Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Η ίδια έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση τον τελευταίο καιρό. Στο βίντεο την βλέπουμε εμφανώς αδυνατισμένη ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της αποχωρίστηκε το σκούρο και σγουρό φυσικό μαλλί της.

Expand player

Η Γιώτα Νέγκα έχει κόψει τα μαλλιά της καρέ και τα έχει βάψει ξανθά. Ομολογουμένως μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή από την τραγουδίστρια.

Η αλλαγή της Γιώτας Νέγκα

Γιώτα Νέγκα: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας - Δεν της φαίνεται καθόλου

Η Γιώτα Νέγκα ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό την πραγματική της ηλικία, και η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου. Βέβαια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Google βγάζει διαφορετικό νούμερο.

Στη συζήτησή της με την Πέμη Ζούνη, η Γιώτα Νέγκα ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει ότι η Google της προσθέτει μερικά χρόνια και για τον λόγο αυτό, μία φίλη της αποφάσισε να το αλλάξει.

«Γκουγκλάρουν και βρίσκουν την ηλικία μας αν θέλουν. Εμένα στη Google με έχουν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Πρόσφατα το διόρθωσε μι φίλη μου, γιατί μου δεν το άντεχε και μου έλεγε ‘δεν μπορώ να το βλέπω, να το διορθώσω’», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Γιώτα Νέγκα, αν δεν έχει γίνει ξανά κάποια αλλαγή στην Google, είναι 56 ετών.

Ποια είναι ωστόσο η πραγματική ηλικία της Αρετής Λις; Δείτε εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτο! Δείτε πρώτη φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Η αποκάλυψη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου