Απίστευτο! Δείτε πρώτη φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Χαμός στο διαδίκτυο με την φωτογραφία που κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Δείτε πρώτη φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό

Μια απίστευτη φωτογραφία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο! Δείτε τον για πρώτη φορά στις πιο χαλαρές στιγμές του!

Την συγκεκριμένη φωτογραφία την δημοσίευσε η Ελένη Ράντου για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του και πήρε άπειρα likes και σχόλια σε δευτερόλεπτα!

Δείτε την φωτογραφία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό:

Βασίλης Παπακωνσταντίνου με μαγιό

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει

Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1950 στο χωριό Βάστας Αρκαδίας κοντά στη Μεγαλόπολη. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εκεί (έως τα 7 του) και μερικές εμπειρίες του απ' αυτά τις έκανε τραγούδια, όπως τη "Σφεντόνα". Στα 12 του χρόνια πήρε την πρώτη του κιθάρα. Αργότερα συμμετείχε σε διάφορα συγκροτήματα της εποχής, όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα. Το πρώτο του συγκρότημα, με το οποίο τραγουδούσε σε ιταλικό στίχο σε διάφορα κλαμπ, το ονόμασε CROSSWORDS.

Γενέθλια για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Τα πόσα έκλεισε

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Και δεν του φαίνεται τα πόσα έκλεισε. Η σύζυγος του Ελένη Ράντου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την τούρτα του και έδωσε τις ευχές της.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, συμπλήρωσε χθες τα 70 του χρόνια και πέρασε τη μέρα αυτή στο σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

Η τούρτα γενεθλίων του γνωστού τραγουδιστή είχε το σχήμα ενός πικ-απ με ένα βινύλιο που πάνω έγραφε, «Χρόνια πολλά σε σένα και ευτυχισμένα» ενώ από δίπλα έγραφε, «Στους αλήτες που αγαπήσαν, στις φιλίες που κρατήσανε».

“Χαρούμενα γενέθλια σε σένα» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.