H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει

Τι ανέφεραν για το Πάσχα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και όμως ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν για το φετινό κρίσιμο Πάσχα και τα σχόλια που δέχτηκαν από τους θαυμαστές.

Τηρώντας όλα τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μένουν σπίτι, έχοντας παρέα την μονάκριβη κόρη τους, Νικολέτα, τόσο για να προστατέψουν τον εαυτό τους, όσο και τους γύρω τους.

Η ίδια ωστόσο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «Μου έρχεται τρέλα κάποιες μέρες. Δεν μου είναι εύκολο να μένω σπίτι. Δεν ήμουν συνηθισμένη να κοιμάμαι τόσο πολύ και κάποιες στιγμές μου δημιουργείται η αίσθηση ότι θέλω να κοιμάμαι και να ξυπνήσω όταν θα έχει τελειώσει όλο αυτό. Είναι πρωτόγνωρο αυτό να θέλεις να αγκαλιάσεις την κόρη σου, τον άνθρωπό σου και να σκέφτεσαι αν είναι σωστό…».

Δείτε την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να ποζάρουν μαζί στο Instagram

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ωστόσο, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε με τον σύζυγό της, θέλοντας να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους followers της αυτή την δύσκολη στιγμή και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν χιλιάδες.Ενώ οι θαυμαστές της ανταπέδωσαν τις ευχές και άφησαν πολλά θετικά σχόλια στο εν λόγω ποστ.

Νέο σχόλιο "βόμβα" από την Ελένη Ράντου για την πανδημία

Η Ελένη Ράντου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε ακόμα ένα σχόλιο "βόμβα", για τον κορωνοϊό και την καραντίνα, πετώντας το γάντι σε όσους δίνουν νουθεσίες για να μείνουμε σπίτι με σκοπό να βρουν μία εναλλακτική λύση.

Η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται πως έχει δυσκολευτεί αρκετά αυτές τις μέρες που είναι αναγκασμένη να μείνει σπίτι της και γι' αυτό το λόγο εκφράζει την αντίθεσή της με την κατάσταση που επικρατεί με κάθε ευκαιρία.

Πριν από λίγη ώρα, η Ελένη Ράντου, μέσα από μία πολύκροτη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, απευθύνθηκε σε όλους όσους ζητάνε να μείνουμε σπίτι, ζητώντας τους να δώσουν μία εναλλακτική λύση για φέτος το Πάσχα.

Μάλιστα σχολίασε, πως έχει σκοπό να βγει στο μπαλκόνι αν την αφήσουν και να ανάψει κανένα φαναράκι στην είσοδο του σπιτιού της, με το σχόλιο της να έρχεται λίγες μέρες μετά την ατάκα της για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το σποτάκι του.

«Για δες καιρό που διάλεξε... Απορία... οι επιτάφιοι φέτος θα βγουν; Ο κόσμος θα αντισταθεί να πάει στην Ανάσταση; Αν πολλοί κάνουν τη σκέψη να περάσουν από τον περίβολο της εκκλησίας; Μήπως θα ήταν μια ιδέα οι δήμοι απανταχού να βάλουν μεγάφωνα σε όλα τα τετράγωνα των δήμων και να συνδεθούν με την κάθε ενορία για την αναστάσιμη ακολουθία;

Τουλάχιστον να βγούμε στα παράθυρα για να ακούσουμε το Χριστός Ανέστη μη το μάθουμε κι αυτό από τη τηλεόραση. Μήπως να βάλουμε κι ένα φαναράκι στην είσοδο να δώσουμε ο ένας στον άλλον το άγιο φως.... Μήπως αντί να έχουμε μόνο νουθεσίες για να μένουμε μέσα ....μήπως να δίναμε και μια εναλλακτική με λίγη εφευρετικότητα; Και η ατομική ευθύνη θέλει μια πρόταση δεν μπορεί να είναι μόνο λοβοτόμηση».

Ελένη Ράντου σχόλιο για Πάσχα