Αδιανόητο "καρφί" από την Ελένη Ράντου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - «Με εκνευρίζει αφόρητα...»

Τον "άδειασε" κανονικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή DOT και μεταξύ άλλων πέταξε και ένα "αδιανόητο" καρφί για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το τηλεοπτικό του σποτ για τον κορωνοϊό, εξηγώντας πως την εκνευρίζει αφόρητα με όσα λέει.

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι της, εξηγώντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα αφού πέρα από εκείνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους, στο σπίτι μένει και η μητέρα της μαζί με τις γυναίκες που τη φροντίζουν.

Παράλληλα, η ηθοποιός σχολίασε και το γεγονός πως λόγω των συνθηκών μπήκε για πρώτη φορά στην κουζίνα, με την βοήθεια πάντα της κόρη της, μιας και η ίδια δεν έχει ιδιαίτερες επαφές με τη μαγειρική.

Τέλος αναφέρθηκε και στο σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου, εκφράζοντας τη μεγάλη ενόχλησή της προς όσα λέει ο ηθοποιός, ενώ πριν από λίγες μέρες σε μία ακόμα συνέντευξή της είχε ένα ακόμα ξέσπασμα για την πανδημία.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου σχολίασε:

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου» είπε η ηθοποιός και συνέχισε εξηγώντας τι είναι αυτό που την ενοχλεί, «Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Δε νιώθω καλά. Περιμένω να το ζήσω να δω πως θα πάει».

Ελένη Ράντου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο