Τα γυρνάει ο Παπαδόπουλος για τον Παππά - «Ουδέποτε ισχυρίστηκα...»

«Τον σέβομαι ως άνθρωπο και...»

Μεγάλο «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος κατά του Αλέξη Παππά. Ο ηθοποιός και κεντρικό πρόσωπο του The Bachelor 2, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Το πρωί της Τρίτης (19/10), ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα και εξήγησε πως οι δηλώσεις του για τον Αλέξη Παππά παραφράστηκαν και πώς τον σέβεται και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό.

Expand player

Την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις που έκανε είχαν ως στόχο το The Bachelor, το οποίο είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που κατά την γνώμη του δε δείχνει σεβασμό προς τις γυναίκες.

Η απάντηση του Κώστα Παπαδόπουλου για το θέμα με τον Αλέξη Παππά

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου για τον Αλέξη Παππά, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα από τα λεγόμενά μου, γιατί δυστυχώς βγήκαν λάθος προς τα έξω. Ουδέποτε ισχυρίστηκα, υπαινίχθηκα ή υπονόησα ότι ο Αλέξης Παππάς προβαίνει σε ανήθικες, κατακριτέες ή ποινικά κολάσιμες πράξεις προς ίδιο οικονομικό όφελος, και δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του.

Η αποσπασματική προβολή των απαντήσεών μου στους δημοσιογράφους για τον Αλέξη, και το γεγονός ότι σε πολλές ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είχαν ως αποτέλεσμα να παρερμηνευθούν οι απόψεις μου για εκείνον.

Η αρνητική κριτική μου περιορίστηκε στο Bachelor, το οποίο ομολογουμένως θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν τιμά τη γυναίκα στο οποίο όντως δεν θα συμμετείχα ποτέ και ούτε θα συμβούλευα την κόρη μου να συμμετάσχει. Εξίσου αρνητική είναι η άποψή μου και για τον τηλεοπτικό ρόλο του πρωταγωνιστή Bachelor και όχι βεβαίως για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο σέβομαι ως άνθρωπο και ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου για το σπίτι που αγόρασε ο Παππάς με τα λεφτά του The Bachelor

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσχημα νέα για το The Bachelor 2 - Έγιναν γνωστά το πρωί του Σαββάτου (16/10)

Εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς εσώρουχο - Παίκτρια του The Bachelor 2 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο