Πρεμιέρα για το Κάτι Ξαναψήνεται: Το επικό σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έμεινε άφωνη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Κάτι Ξαναψήνεται: Το επικό σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) και ο πρώτος οικοδεσπότης της εβδομάδας ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε την παρουσιάστρια στο σπίτι του με ένα αναπάντεχο σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, οι παίκτες αυτής της εβδομάδας θα είναι μερικοί πρώην παίκτες του Survivor 4, οι οποίοι θα διαγωνιστούν προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Η συνάντηση του Κώστα Παπαδόπουλου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Κάτι Ξαναψήνεται

«Πόσο όμορφη είσαι δεν το περίμενα» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, με την Κωνσταντίνα να μένει άφωνη για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να του απαντά «Δεν το περίμενες; Δεν έβλεπες την εκπομπή εγώ σε σε έβλεπα στο Survivor».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της

«Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις. Μαγειρεύω για να ζήσω.

Ο Βασίλης χαίρεται με την επαγγελματική μου εξέλιξη. Του μίλαγα τόσο πολύ που μου είπε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει. Μέχρι και ραδιόφωνο που είπε να πάω. Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου».