Κάτι ξαναψήνεται: Το πρώτο trailer με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους παίκτες του Survivor 4

Και έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτι ξαναψήνεται: Το πρώτο trailer με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους παίκτες του Survivor 4

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Κάτι Ξαναψήνεται», κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (13/9) και όπως σας είχαμε ενημερώσει, καλεσμένοι είναι μερικοί από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα υποδεχθεί τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Περικλή Κονδυλάτο, την Έλενα Κρεμλίδου, την Χριστίνα Κεφαλά και τον Πάνο Καλίδη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ο κακός χαμός!

Θυμίζουμε πως το πρότζεκτ το οποίο έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανήκει στην Acun Medya, επομένως ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την σχέση που έχει με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και αρκετές φήμες για το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην φωνή πίσω από το επεισόδιο και πρόκειται για έναν πρώην συνεργάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Όπως φαίνεται και στο trailer που κυκλοφόρησε από το κανάλι του Φαλήρου, οι παίκτες του Survivor 4 δεν χαρίζονται καθόλου στις κριτικές τους και είναι ακόμα πιο σκληροί απ' ό, τι ήταν στον Άγιο Δομίνικο και τους στίβους μάχης.

Αυτό είναι το trailer του Κάτι Ξαναψήνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους παίκτες του Survivor 4

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή

Τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή ξεκίνησε ήδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια βρέθηκε στο ΣΚΑΙ και πραγματοποιήσε και την πρώτη της φωτογράφιση.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες έδωσε τα χέρια με τον συγκεκριμένο σταθμό και συγκεκριμένα με την παραγωγή του Acun Ilıcalı.

Μπορεί στα αρχιά πλάνα να ήταν να αναλάνει το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, τελικά όμως τα πράγματα άλλαξαν και πρόκειται να παρουσιάσει το Κάτι Ξαναψήνεται.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και την επίσημη φωτογράφηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα βίντεο.

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου