Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Επίσημα στο ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Έπεσαν» οι υπογραφές με την Acun Medya

Η φωτογραφία από τα γραφεία του σταθμού

Επίσημα στο ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Έπεσαν» οι υπογραφές με την Acun Medya
News 23.07.2021 20:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Και επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΙ ανήκει πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έριξε τις πρώτες υπογραφές με την Αντζούν Μίντια.

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν οι φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια να πηγαίνει στο εν λόγω κανάλι και να αναλαμβάνει όχι ένα αλλά δύο πρότζεκτς.

Νωρίτερα μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαιώσε όλα όσα ακουγόντουσαν με ένα Instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο την βλέπουμε στα κεντρικά γραφεία του ΣΚΑΙ, υπογράφοντας και επίσημα την ένταξη της στον συγκεκριμένο σταθμό.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν ακουστεί, η Κωνσταντίνα θα αναλάβει είναι το «Αγρότης μόνος ψάχνει» ενώ αναφορικά με την δεύτερη εκπομπή, όπως φαίνεται θα είναι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα παίζεται τα ΣΚ.

Το instastory της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τα γραφεία του ΣΚΑΙ

 Επίσημα στο ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όσα είπε η Σπυροπούλου για την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Share