Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ποια εκπομπή θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ

Όχι πως δεν το περιμέναμε

Survivor 4: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ποια εκπομπή θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ
Survivor 02.06.2021 00:47
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία γκεστ εμφάνιση έκανε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να συμμετάσχει στο παιχνίδι που έπαιξαν οι διαγωνιζόμενοι και έτσι αποκάλυψε ποια εκπομπή πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε η πλάκα που έκανε ο Γιώργος Λιανός στην παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αναλάβει το Αγρότης μόνος ψάχνει, κάτι το οποίο βέβαια ακούγεται από τη μέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμφώνησε με το κανάλι.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 4

«Πού είσαι Κωνσταντίνα; Ψάχνεις να βρεις χωράφια; Είσαι μια αγρότισσα εσύ!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Εεεε; Δεν είμαι;». Μάλιστα στη συνέχεια είπε: «Δεν νομίζω να ξαναερχόμουν στο Survivor. Κάποια πράγματα είναι για μια φορά. Ο κύκλος έκλεισε. Με περιμένουν άλλα πράγματα εμένα».

Οι πρώτες δηλώσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Στην τηλεόραση με δικό της project επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έδωσε μια μικρή γεύση για αυτά που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να γυρίσει και πάλι στα γνωστά της λημέρια.

«Έχω μπει στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν έκανα κάτι παράνομο και δεν το έκρυψα κιόλας. Αν έκανα και φοβόμουν για αυτό, ίσως να μη το έδειχνα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς, γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στην εστίαση και σε άλλους τομείς. Μπορεί να με πάρει μαζί του. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δε μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δε ζω στον κόσμο μου. Και εγώ πέρασα δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου και δε μπορούσα να τη δω.

Δε θα δείξω τις δύσκολες στιγμές. Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δείχνω πάντα τη θετική πλευρά. Νομίζω πως όσοι με ακολουθούν έχουν καταλάβει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα μου με τα χρόνια. Καταλαβαίνουν ότι δεν έχω περάσει μόνο τέλεια. Απλά επιλέγω να δημοσιοποιώ τις θετικές στιγμές της ζωής μου» είπε σχετικά με τα ταξίδια που έκανε εν μέσω καραντίνας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δυσαρεστημένο το κοινό με την είδηση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό δείπνο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην θάλασσα

Share