Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Η ρομαντική αμαξάδα τους στην Αίγυπτο

Δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτονται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Η ρομαντική αμαξάδα τους στην Αίγυπτο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρίσκονται διακοπές αυτές τις μέρες στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο Κάιρο.

Με αφορμή τα γενέθλια του επιχειρηματία, το ζευγάρι θέλησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό παρά την πανδημία και τα χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού που έχουμε καθημερινά.

Οι δυο τους μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτονται, κάτι ωστόσο που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Σήμερα, παρόλα αυτά, το ευτυχισμένο ζευγάρι απόλαυσε μια ρομαντική αμαξάδα στο Κάιρο και σίγουρα όλοι το ζηλέψαμε πολύ!

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος ρομαντική αμαξάδα στην Αίγυπτο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση "καρφί" μετά το κράξιμο από τις εκπομπές

Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν την παρουσιάστρια πως την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει σκληρά μέτρα και τα κρούσματα ανεβαίνουν, με τον κόσμο να παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του, εκείνη κάνει τις διακοπές της και προκαλεί με τις αναρτήσεις της. Βέβαια, να σημειώσουμε πως αρκετοί ήταν εκείνοι που από την άλλη την υποστήριξαν.

Αυτός ωστόσο, δεν ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος την είπε αναίσθητη και μάλιστα, πως ήταν αναίσθητη από πριν ερωτευτεί τον αγαπημένο της.

Παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολούθησε όλες τις οδηγίες για να κάνει αυτό το ταξίδι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα, δημοσίευσε και το τεστ covid που έκανε και ήταν αρνητική στον ιό, τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν.

Για το λόγο αυτό, θέλησε να απαντήσει σε όλους κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας μόνο μια πρόταση «Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου».

Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν την νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια, από τη στιγμή που η ίδια περνάει πολύ καλά και είναι ερωτευμένη, ενώ δεν έκανε τίποτα κακό.

Πάντως να σημειώσουμε και εμείς πως όντως, μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Μπορεί από Νομό σε Νομό να μην μπορούμε να περάσουμε, όμως εκτός Ελλάδας μπορούμε να φύγουμε αν ακολουθήσουμε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς και οδηγίες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος ανάρτηση