Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντησή της στα σχόλια που δέχεται για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

«Για να μην το έχετε και άγχος...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντησή της στα σχόλια που δέχεται για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν μαζί ένα ταξίδι στην Αίγυπτο. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε, πολλοί θέλησαν να μάθουν πώς και αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έβαλε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και την ίδια στιγμή, απάντησε και στους followers της που αναρωτιούνταν πώς κατάφερε να ταξιδέψει με την καραντίνα.

Η απάντησή της ήρθε με μία απλή φωτογραφία από το αρνητικό τεστ που έκανε προκειμένου να κάνει το ταξίδι της, για να δείξει ότι ακολούθησε το πρωτόκολλο κατά γράμμα.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το ταξίδι της στην Αίγυπτο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Είναι οριστικό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality του ΣΚΑΪ "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η ξανθιά παρουσιάστρια συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές τους.

Εδώ και αρκετές μέρες η Κωνσταντίνα ακούγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, κάνοντας πλέον επίσημη την είδηση αυτήν.

Για τη θέση της παρουσίασης είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια ή τους ιθύνοντες.

Το πρώτο trailer στον ΣΚΑΙ για το Αγρότης μόνος Ψάχνει

Κυκλοφόρησε στις οθόνες μας το πρώτο trailer του ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει στον ΣΚΑΙ και μας πληροφορεί πως άνοιξαν οι συμμετοχές.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε να καλούνται, αγρότες, κτηνοτρόφοι ψαράδες να δηλώσουν συμμετοχές προκειμένου να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα για την οποία θα είναι οι μοναδικοί.

Θυμίζουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή.