Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Σταθοκωστόπουλο πηγαίνοντας μαζί στην Αίγυπτο

Βάζει τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει διαλέξει διαφορετικούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Σταθοκωστόπουλο πηγαίνοντας μαζί στην Αίγυπτο

Τις φήμες χωρισμού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο θέλησε να διαψεύσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το ζευγάρι να ετοιμάζει τις βαλίτσες του και να πηγαίνει ταξίδι στην Αίγυπτο.

Οι δυο τους τον τελευταίο χρόνο είναι αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένη, με την παρουσιάστρια να τον αναφέρει παντού και συνεχώς. Ωστόσο, κάποια δημοσιεύματα θέλει το ζευγάρι να βάζει τέλος στην σχέση τους, τα οποία βέβαια έσπευσαν να διαψεύσουν.

Ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα ξέφυγε από την καθημερινότητα και πήγε ταξίδι στην Αίγυπτο, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει επιδεινωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους φαίνεται να μην υπολογίζουν κρούσματα και καραντίνα και έβαλα σε προτεραιότητα να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Όμως κάτι τέτοιο δεν πέρασε ασχολίαστο από τους followers της, καθώς κάτω από τις φωτογραφίες με τις ιστορικές πυραμίδες που πόζαρε το ζευγάρι, τα αρνητικά σχόλια έχουν πέσει «σύννεφο», ενώ παρόμοιες αντιδράσεις είχαν προκαλέσει και με το ταξίδι τους στον Παρνασσό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Σταθοκωστόπουλο πηγαίνοντας μαζί στην Αίγυπτο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη, φταίει ο έρωτας»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τους τελευταίους μήνες είναι πάρα πολύ χαρούμενη και είναι βέβαιη πως γι΄αυτό φταίει ο έρωτάς της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της, η οποία προέκυψε πριν από λίγο καιρό και ξεκαθάρισε πως θα μιλήσει για τα επαγγελματικά της, όταν έρθει η ώρα τους.

«Φταίει ο έρωτας. Είμαι πολύ καλά. Τα προσωπικά δόξα τω Θεώ. Καλά περνάμε, επειδή έχουμε και ελεύθερο χρόνο. Προσπαθούμε να τον αξιοποιούμε όμορφα, δημιουργικά, κάνουμε τα σπορ μας. Ευτυχώς έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον Βασίλη και κάνουμε διάφορα σπορ, ό,τι μπορούμε», είπε αρχικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σχέση

«Επαγγελματικά θα τα πούμε. Όλα στον καιρό τους», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.