Happy Day: Οργισμένοι με την Σπυροπούλου - «Αυτή πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει»

Η εξόρμηση της παρουσιάστριας που προκάλεσε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: Οργισμένοι με την Σπυροπούλου - «Αυτή πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω της εξόρμησης της στον Παρνασσό, κάτι που φυσικά σχολίασε και η παρέα του Happy Day.

Η όμορφη παρουσιάστρια που πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση, θέλησε να ξεφύγει λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα και να πάει με τον σύντροφο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μια εκδρομή.

Το γεγονός όμως αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν οι followers της και να της επιτεθούν, λόγω του ότι εν μέσω πανδημίας πήγε για διακοπές, με την ίδια τελικά να αποφασίζει να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram.

Το πρωί λοιπόν της Τετάρτης, η παρέα του Happy Day σχολίασε την παρουσιάστρια, με τον Κώστα Φραγκολιά να παίρνει τον λόγο και να λέει: “Δεν προκαλεί;” ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

Μετά από λίγο ο Κώστας Φραγκολιάς συμπλήρωσε: “Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες”.

Happy Day έξαλλοι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στις φήμες για εγκυμοσύνη

Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ίδια απάντησε στις έντονες φήμες των τελευταίων ημέρων πως είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την ξέραμε, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκε και στο Survivor.

“Θα πάρετε τις απαντήσεις σας… Όταν έχεις μια σχέση και σε καλύπτει, για να συνεχίσεις να την έχεις ονειρεύεσαι και διάφορα πράγματα. Τι άλλο να θέλει ένας άνθρωπος πέρα από οικογένεια;”

Για το Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ενδιαφέρον ο νέος κύκλος… Εγώ δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα, δεν ήμουν τόσο αθλητική. Δεν μου είχαν τάξει καμία εκπομπή. Μόνο στους αγίους κάνουμε τάγματα”.