Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - «Θα έχω έναν διαφορετικό ρόλο»

Η αποκάλυψη που έκανε για το comeback της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - «Θα έχω έναν διαφορετικό ρόλο»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει.

Τον τελευταίο καιρό η καλλονή παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Σήμερα όμως αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, που αφορούν την ίδια αλλά και το δυναμικό comeback της στην τηλεόραση!

Η ίδια δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είπε χαρακτηριστικά: “Σύντομα επιστρέφω στη μικρή οθόνη σε έναν ρόλο λίγο διαφορετικό από ό,τι με έχετε συνηθίσει. Και ένα θα σας αποκαλύψω, θα είναι όλοι τους χαλβάδες”.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση

Μονόπετρο από τον Σταθοκωστόπουλο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δείτε φωτογραφία!

Η καραντίνα θέλει... δύο! Αχώριστοι είναι τον τελευταίο μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αφού καθημερινά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά τη μέρα τους.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια εμφανίζεται τόσο απελευθερωμένη στα προσωπικά της και φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την σχέση, την οποία δεν κρύβει πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Για του λόγου το αληθές, ο φακός του YOU συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε μια ρομαντική ποδηλατάδα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν από την περίοδο που ξεκίνησε το δεύτερο lockdown.

Σταθοκωστόπουλος Σπυροπούλου περιοδικό you

Κάθε μέρα, όταν τους το επιτρέπει ο καιρός, θα τους δούμε στα νότια προάστια, νωρίς το απόγευμα, σε μια «μετακίνηση 6» για δύο ή για τέσσερις, αν τους ακολουθήσουν και οι τετράποδοι φίλοι τους, ο Μίσου και ο Τόνυ αντίστοιχα.

Αυτές οι πρώτες γιορτές που περνάνε μαζί, σίγουρα θα είναι ξεχωριστές για το ζευγάρι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και λίγο διάστημα συμβιώνουν και δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους... Είναι τυχαίο ότι λίγες μέρες πριν εκείνη, φορώντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι ανέβασε instastory, και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν λίγο πριν από τις γιορτές ο αγαπημένος της, της έκανε ήδη πρόταση γάμου;

Μονόπετρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου