Full in love η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!»

«Στάζει μέλι» για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Full in love η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μαντάγαρη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Στην προσωπική ζωή, είσαι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ναι, διατηρώ μια σχέση τους τελευταίους έξι μήνες. Είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις στη ζωή σου, έρχονται ξαφνικά. Με τον Βασίλη έχουμε μια πολύ ωραία καθημερινότητα, μοιραζόμαστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή τόσο έντονα με τον κόσμο. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Νομίζω ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Απλά συμβαίνουν.

Έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις σχέδια γάμου;

Αυτές είναι σκέψεις πολύ προσωπικές. Σίγουρα αυτό που περνάμε με τον Covid-19 είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευτυχώς, τα σπίτια μας είναι κοντά, σίγουρα μένουμε μαζί. Τα υπόλοιπα είναι πολύ προσωπικά και δικά μας για να μπω στη διαδικασία να τα μοιραστώ. Η ζωή και ο χρόνος θα δείξουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και, όπως μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον κόσμο, μοιράζομαι και την ευτυχία μου, πάντα όμως με ένα όριο.

Ο Βασίλης είναι το άλλο σου μισό;

Ένας λόγος που έχουμε έρθει κοντά με τον Βασίλη είναι το ότι έχουμε πολλά κοινά. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος είναι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και καλό είναι να βρίσκει μέσα του την ηρεμία για να μπορεί να τη μεταδώσει και στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Οφείλω να βρίσκω την ηρεμία της ψυχής μου και να του τη μεταδίδω – και εκείνος σε εμένα. Από εκεί και πέρα, μόνο όταν εμείς είμαστε ευτυχισμένοι άνθρωποι, μπορούμε να μοιραστούμε αυτή την ευτυχία με τον άνθρωπό μας. Ο Βασίλης με κάνει ευτυχισμένη, έχει συμβάλει πολύ σε αυτό!

Έχεις σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας;

Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι 34 χρόνια μαζί οπότε οι εικόνες που έχω για το θεσμό της οικογένειας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ευτυχώς, με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη, έχουμε τα ίδια πιστεύω όσον αφορά αυτό το θέμα, έχουμε τους ίδιους ηθικούς κανόνες και τα έχουμε με τον ίδιο τρόπο στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα άλλα κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει. Αφορούν καθαρά εμένα και εκείνον.

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι είχε βγει για ένα ρομαντικό δείπνο!

Μονόπετρο από τον Σταθοκωστόπουλο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δείτε φωτογραφία!

Η καραντίνα θέλει... δύο! Αχώριστοι είναι τον τελευταίο μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αφού καθημερινά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά τη μέρα τους.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια εμφανίζεται τόσο απελευθερωμένη στα προσωπικά της και φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την σχέση, την οποία δεν κρύβει πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Για του λόγου το αληθές, ο φακός του YOU συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε μια ρομαντική ποδηλατάδα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν από την περίοδο που ξεκίνησε το δεύτερο lockdown.

Σταθοκωστόπουλος Σπυροπούλου περιοδικό you

Κάθε μέρα, όταν τους το επιτρέπει ο καιρός, θα τους δούμε στα νότια προάστια, νωρίς το απόγευμα, σε μια «μετακίνηση 6» για δύο ή για τέσσερις, αν τους ακολουθήσουν και οι τετράποδοι φίλοι τους, ο Μίσου και ο Τόνυ αντίστοιχα.

Αυτές οι πρώτες γιορτές που περνάνε μαζί, σίγουρα θα είναι ξεχωριστές για το ζευγάρι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και λίγο διάστημα συμβιώνουν και δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους... Είναι τυχαίο ότι λίγες μέρες πριν εκείνη, φορώντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι ανέβασε instastory, και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν λίγο πριν από τις γιορτές ο αγαπημένος της, της έκανε ήδη πρόταση γάμου;

Μονόπετρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου