Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Καρποντίνη και η οικογένειά της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, τον τελευταίο καιρό βιώνει μία πολύ δύσκολη και τεράστια απώλεια, η οποία αφήνει πίσω της ένα ανεκπλήρωτο κενό: τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα. Η
Δύσκολες ώρες για την Ελένη Καρποντίνη
Όπως αποκάλυψε η Ελένη Καρποντίνη, ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, βυθίζοντας την ίδια και την οικογένειά της σε ανείπωτο πένθος. Η ίδια, μέσα από την ανάρτησή της μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία τους, χωρίς να αποκαλύπτει τα αίτια πίσω από τον χαμό του αγαπημένου της ανθρώπου. Μάλιστα, αρκέστηκε να γράψει μόνο το εξής: «Ο μπαμπάς μου… 12/04/1946 – 28/10/2026», χωρίς να παραθέτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ελένη Καρποντίνη: Η τεράστια περιπέτεια στη Νάξο – «Το θεωρώ απαράδεκτο να παίζουμε με τον πόνο των ανθρώπων»
Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Η Ελένη Καρποντίνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Ιουνίου 1980. Αποφοίτησε από τη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και η πρώτη της δουλειά ήταν στη συντακτική ομάδα του πρώτου «Big Brother».
Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τα ρεπορτάζ της στις εκπομπές «I Love TV» του MEGA και «TV Τιγκλόν» του Alpha στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Έχει διατελέσει συμπαρουσιάστρια στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 και στο παιχνίδι δράσης «Wipe Out». Διατηρεί πολυετή παρουσία στα ερτζιανά, έχοντας αναλάβει δημοφιλείς πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Λιάτσο, γιο του γνωστού δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και παράλληλα βάφτισε τον πρώτο του γιο, Αιμίλιο, το 2017, ενώ το 2018 ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πραγματοποιούν επιλεκτικές κοσμικές εμφανίσεις.




">
">
">
">
">
">
">
">