Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πάντα αναίσθητη»

«Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας την έκανε αναίσθητη;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν πάντα αναίσθητη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πήγαν ταξίδι στην Αίγυπτο εν μέσω κορωνοϊού και στα social media γίνεται ένας χαμός, ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και στις εκπομπές.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάλιστα στο Πρωινό, όταν ειπώθηκε ότι φταίει ο έρωτας που δεν ενδιαφέρει την παρουσιάστρια αν θα σχολιαστεί, δεν συγκράτησε τα λόγια του και μίλησε πολύ σκληρά.

«Και πριν τον έρωτα πάντα αναίσθητη ήταν. Πείτε εσείς που είστε φίλοι της, εγώ θα πω αλήθειες. Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια, έβαλε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και την ίδια στιγμή, απάντησε και στους followers της που αναρωτιούνταν πώς κατάφερε να ταξιδέψει με την καραντίνα.

Η απάντησή της λοιπόν ήρθε με μία απλή φωτογραφία από το αρνητικό τεστ που έκανε προκειμένου να κάνει το ταξίδι της, για να δείξει ότι ακολούθησε το πρωτόκολλο κατά γράμμα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδι Αίγυπτος

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει»

Είναι οριστικό! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality του ΣΚΑΪ "Αγρότης μόνος ψάχνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, η ξανθιά παρουσιάστρια συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές τους.

Εδώ και αρκετές μέρες η Κωνσταντίνα ακούγεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, κάνοντας πλέον επίσημη την είδηση αυτήν.

Για τη θέση της παρουσίασης είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από την ίδια ή τους ιθύνοντες.

Το πρώτο trailer στον ΣΚΑΙ για το Αγρότης μόνος Ψάχνει

Κυκλοφόρησε στις οθόνες μας το πρώτο trailer του ριάλιτι Αγρότης Μόνος Ψάχνει στον ΣΚΑΙ και μας πληροφορεί πως άνοιξαν οι συμμετοχές.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε να καλούνται, αγρότες, κτηνοτρόφοι ψαράδες να δηλώσουν συμμετοχές προκειμένου να βρουν τον πραγματικό έρωτα και τη γυναίκα για την οποία θα είναι οι μοναδικοί.

Θυμίζουμε πως στο κανάλι θα ξεκινήσει ακόμα μια ψυχαγωγική εκπομπή.