Παίκτες του Survivor 4 οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Ξεκινάει πολύ δυναμικά το «Κάτι ξαναψήνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παίκτες του Survivor 4 οι καλεσμένοι στην πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ, «Κάτι Ξαναψήνεται», πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι πρώτοι καλεσμένοι της θα είναι μερικοί από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Survivor 4.

Θυμίζουμε πως το πρότζεκτ το οποίο έχει αναλάβει η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανήκει στην Acun Medya, επομένως ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την σχέση που έχει με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και αρκετές φήμες για το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην φωνή πίσω από το επεισόδιο και πρόκειται για έναν πρώην συνεργάτη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Αυτοί οι παίκτες του Survivor 4 θα είναι καλεσμένοι της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Πάνος Καλίδης, η Χριστίνα Κεφαλά, η Έλενα Κρεμλίδου και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης ήταν αυτοί που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βέβαια θα είναι λογικά με καθημερινούς ανθρώπους, απλά ο σταθμός αποφάσισε να κάνει μία πολύ εντυπωσιακή αρχή αξιοποιώντας ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» της περασμένης σεζόν.

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Ξεκίνησε τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή

Τις ετοιμασίες για την νέα της εκπομπή ξεκίνησε ήδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια βρέθηκε στο ΣΚΑΙ και πραγματοποιήσε και την πρώτη της φωτογράφιση.

Η όμορφη παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες έδωσε τα χέρια με τον συγκεκριμένο σταθμό και συγκεκριμένα με την παραγωγή του Acun Ilıcalı.

Μπορεί στα αρχιά πλάνα να ήταν να αναλάνει το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, τελικά όμως τα πράγματα άλλαξαν και πρόκειται να παρουσιάσει το Κάτι Ξαναψήνεται.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και την επίσημη φωτογράφηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και ένα βίντεο.

Στα γραφεία του ΣΚΑΙ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου