Έκανε στροφή στην καριέρα - Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου

Σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", ο Νότης Χριστοδούλου που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story. Ο καλλιτέχνης, μίλησε για την εμπειρία που απέκτησε, αλλά και τη ζωή που κάνει σήμερα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας», είπε αρχικά μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Expand player

Και συνέχισε: «Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Τι δουλειά κάνει σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου

Πλέον ο Νότης Χριστοδούλου έκανε στροφή στην καριέρα, καθώς ασχολείται με την σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες.

Τι είναι το Fame Story

To Fame Story ήταν μουσικό Talent show που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα. Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ).

Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστη στα 75 της η συμπρωταγωνίστρια του Κώστα Βουτσά, Χλόη Λιάσκου - Δείτε τωρινές φωτογραφίες της

Έχει παιδί με ηθοποιό από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Που είναι και τι κάνει σήμερα η Σούλα από το Λίφτινγκ