Δύσκολες ώρες για τον Νότη Χριστοδούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Νότη Χριστοδούλου

Πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως πέρασε ο Νότης Χριστοδούλου, όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ένα περιστατικό που συνέβη χθες βράδυ, ήρθε για να τον ταράξει πάρα πολύ.

Μπορεί τον Νότη Χριστοδούλου να τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story, στο οποίο αναδείχθηκε νικητής, ωστόσο πλέον, έχει κάνει στροφή στην καριέρα του και ασχολείται με το design εσωτερικών χώρων.

Χθες βράδυ, ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα και σήμερα, ο Νότης Χριστοδούλου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τι συνέβη με τον Νότη Χριστοδούλου

«Χθες το βράδυ μού έκαναν προσαγωγή με συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητο μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), 4 αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστερίαζα στους Αμπελόκηπους».

Νότης Χριστοδούλου αστυνομία

Θυμάστε τον Νότη Χριστοδούλου από το Fame Stoy; - Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Το 2002, o ΑΝΤ1 έφερε στις ζωές μας ένα νέο τραγουδιστικό show, το οποίο έμελλε να "καθηλώσει" χιλιάδες τηλεθεατές ανά τη χώρα για 4 χρόνια, και να αναδείξει έναν σημαντικό αριθμό καλλιτεχνών, οι οποίοι στη συνέχεια "έντυσαν" με τα τραγούδια τους την ελληνική μουσική σκηνή.

Μερικά από τα ονόματα που πέρασαν από την σκηνή του Fame Story, είναι ο Κώστας Καραφώτης, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καλομοίρα καθώς και ο Νίνο, ο οποίος μάλιστα πολύ πρόσφατα θυμήθηκε ένα στιγμιότυπο από το Fame Story.

Ανάμεσα σε αυτούς δε θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και ο νικητής της πρώτης σεζόν, Νότης Χριστοδούλου, ο οποίος ενώ με την εμφάνισή του στο ριάλιτι τραγουδιού είχε καταφέρει να "μαγέψει" το κοινό, δεν κατάφερε στην συνέχεια να εδραιωθεί στον χώρο.

Κυκλοφόρησε βέβαια ένα τραγούδι το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία και αυτό δεν είναι άλλο από το «Όλο χάλαγε το αμάξι», το οποίο ακούμε να παίζει στα νυχτερινά κέντρα μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια ωστόσο ο Νότης Χριστοδούλου αποφάσισε να αφήσει πίσω του το τραγούδι μιας και όπως δηλώνει ο ίδιος: «Έφυγα από το τραγούδι γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό».

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου;

Έχοντας εγκαταλείψει το τραγούδι εδώ και χρόνια, ο Νότης Χριστοδούλου σήμερα ασχολείται με το interior design και η εμφάνισή του δε θυμίζει σε τίποτα τον νεαρό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας από το show του ANT1.

Νότης Χριστοδούλου τραγούδιΝότης Χριστοδούλου fame story