Αθηναΐς Νέγκα κατά της Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;» - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Στην σημερινή εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» η Ανθή Βούλγαρη την ώρα που παρουσίαζε τα κρούσματα και τους θανάτους από κορωνοϊό (δείτε εδώ τα σημερινά 17/11 κρούσματα), θέλησε να κάνει χιούμορ με τους στίχους από τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου – «Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ».

Το συγκεκριμένο περιστατικό στάθηκε αφορμή προκειμένου η Αθηναΐς Νέγκα να ξεσπάσει φανερά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς θέλησε να πάρει θέση.

Expand player

Η ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα

«Πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια; Δεν της είπε κανείς: “Σταμάτα, λέμε για κρούσματα”; Γιατί;».

Λίγα λόγια για την Αθηναϊς Νέγκα

Η Αθηναϊς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1974. Τότε...στην μακρινή δεκαετία των 70s η Αθηναϊς μεγάλωσε με Mάγια Mέλλισα, εκπαιδευτική τηλεόραση που έπαιζε ντοκυμαντέρ για το χάλυβα, Waltons, Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, Πλοίο της Αγάπης, Μεθοριακό Σταθμό και βεβαίως δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ...

Νόμιζε οτι θα γίνει μια μεγάλη και τρανή πολιτική επιστήμονας αλλά η αφύπνηση των ΜΜΕ στη Χώρα με το διπλό ουράνιο τόξο συνέπεσε με την σημαντική ανάγκη της Αθηναϊδος για χρήματα που να πληρώνουν νοίκι , φώς και καμία φορά τηλέφωνο..

Από τότε πέρασε χιλιάδες ώρες σε κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς..

Ενώ οι εργοδότες της νόμιζαν πως δούλευε έκανε τα τηλεφωνήματά της, την κοινωνική της ζωή και έγραφε τις Μικρές Ηλεκτροπληξίες, το πράσινο βιβλίο της που κυκλοφορεί σημειώνοντας επιτυχία σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Της αρέσουν οι πεώνιες, τα πάρτι που ο καθένας φέρνει το φαγητό του ή τη σαλάτα του και τα αφρόλουτρα...

H ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναίς Νέγκα είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανθή Βούλγαρη: «Έσπασε» τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Αθηναΐς Νέγκα: «Τι μπούρδες, τι ρατσισμός»