Ανθή Βούλγαρη: «Έσπασε» τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Έδωσε την οριστική απάντηση ο Χασαπόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: «Έσπασε» τη σιωπή της για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει μία φήμη που θέλει την Ανθή Βούλγαρη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της το πρωί της Τρίτης (12/10) μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη συζήτηση και ξεκαθάρισε πως η συμπαρουσιάστριά του φοράει μία φούστα που δεν την κολακεύει τόσο και γι΄αυτό φαίνεται φουσκωμένη η κοιλιά της.

H απάντηση στις φήμες που θέλουν έγκυο την Ανθή Βούλγαρη

«Θέλω να πω στους φίλους τηλεθεατές που ανησυχούν ότι από το φαγητό που έχει κάνει, που έχει φάει πέντε κουλούρια και επτά γλυκά, γι' αυτό που φούσκωσε η κοιλιά της. Δεν είναι έγκυος που μας στέλνετε μηνύματα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Από τη μεριά της, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Πραγματικά είναι η φούστα, είναι ότι τρώω λίγο παραπάνω τις τελευταίες μέρες».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η Ανθή Βούλγαρη

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) η Ανθή Βούλγαρη, η οποία κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια, με αφορμή την επέτειο από το χειρουργείο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πως το χειρουργείο έγινε σαν σήμερα και δε δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και στο περιοδικό YOU - Δείτε εδώ backstage βίντεο από την φωτογράφισή της.

«Το είχα ξεχάσει τελείως. Τα δεύτερα γενέθλια μου, ναι… Σαν σήμερα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας», είπε δακρυσμένη η γνωστή παρουσιάστρια.