Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη;

Αυτή είναι η απάντησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκυος η Ανθή Βούλγαρη;

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του Μουτσινά όπου πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένος και ο Γιώργος Λιανός, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν είναι έγκυος.

Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ετοιμάζεσαι για εκπομπή μαγειρικής. Σας έβλεπα στον Μουτσινά. Βλέπουμε συνέχεια πως είσαι με φαγητά και ο νους μας έχει πάει σε κάτι καλό. Ότι έχει ανοίξει η όρεξή σου εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Όλοι λένε πως είσαι έγκυος».

«Όχι, ποια εγκυμοσύνη; Ποιοι όλοι το λένε; Δεν το λένε οι δύο βασικοί. Αυτό θα φανεί. Θα φανεί κάποια στιγμή αν είμαι έγκυος» ήταν η απάντηση της Ανθής Βούλγαρη, με την δημοσιογράφο να τη ρωτάει στη συνέχεια αν υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος και εκείνη να γελάει.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Αθηνάς Βούλγαρη

«Δέχομαι απειλές, λένε θα με βρουν στο χαντάκι» - Σε σοκ Χασαπόπουλος και Βούλγαρη

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε το πρωί της Πέμπτης (26/8) ο Καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω των δηλώσεών του.

Η αποκάλυψή του αυτή, έκανε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να «παγώσουν» στον αέρα της εκπομπής, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν τι ακούνε, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής τους.

«Εγώ δέχομαι άπειρες απειλές. Παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και βρίζουν την γραμματέα μου. Απειλούν, λένε ότι θα με σπάσουν στο ξύλο, θα με βρουν στα χαντάκια… Η πανδημία εχει τρελάνει τον κόσμο».

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε πως ποτέ η τηλεόραση δεν είχε δώσει τόσο μεγάλο βήμα σε επιστήμονες για να εξηγήσουν το θέμα.

«Έκαναν προχθές μία διαμαρτυρία κάποιοι εργαζόμενοι που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν έξω από το Μαμάτσειο. Υπήρχε πλακάτ που έλεγε δεν θα περάσει ο Μπιλ Γκέιτς το τσιπάκι του. Θέλω να τους πω ότι ο Μπιλ Γκέιτς στα σίγουρα δεν ασχολείται με το Μαμάτσειο. Με πήρε τηλέφωνο, μου το είπε ξεκάθαρα, «δεν ασχολούμαι με το Μαμάτσειο!», είπε χιουμοριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος για όσους διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας.