Γιώργος Λιανός: «Η μικρή μας έχει πάρει τα μυαλά! Νομίζω είναι η μετεμψύχωση της Ρένας Βλαχοπούλου»

«Έλιωνε» μιλώντας για την 7 μηνών κορούλα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιανός: «Η μικρή μας έχει πάρει τα μυαλά! Νομίζω είναι η μετεμψύχωση της Ρένας Βλαχοπούλου»

Στο Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν την αυριανή πρεμιέρα του The Voice. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηε μέσα σε όλα και στην νεογέννητη κορούλα του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Στα χαρτιά έχω τέσσερα παιδιά. Ξυπνάω νωρίς για να προλαβαίνω να κάνω τα παιδιά. Μια χαρά είναι αυτό το κομμάτι. Η μικρούλα κοντεύει τώρα τους επτά μήνες. Μας έχει πάρει τα μυαλά. Γελάει συνέχεια, έχει το χαμόγελο του Τζόκερ. Νομίζω είναι η μετεμψύχωση της Ρένας Βλαχοπούλου.

Σενάριο για το Survivor δεν έχω, αλλά λογικά θα το μάθω τρεις ώρες πριν πετάξουμε. Κάπως έτσι έγινε και πέρσι. Υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει, ναι».

Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Φουλ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι ο Γιώργος Λιανός. Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 6 μηνών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».