Σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με την 6 μηνών κόρη του - Απίστευτο βίντεο

Φουλ "χαζομπαμπάς"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με την 6 μηνών κόρη του - Απίστευτο βίντεο

Τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας βιώνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μαζί με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

Ο ίδιος μπορεί να έλειπε σχεδόν 7 μήνες από τους δικούς του ανθρώπους, ωστόσο πλέον αναπληρώνει όλο τον χαμένο χρόνο, ειδικά με την 6 μηνών κορούλα του.

Ο παρουσιαστής έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη, στα οποία έχει φυσικά τρελή αδυναμία, με τον ίδιο να μας δείχνει πριν μερικές μέρες τους 2 γιους του.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Βαλέρια, την μικρή του κορούλα. Οι δυο τους μπαίνουν στο κρεβάτι και το βίντεο τους είναι άκρως απολαυστικό.

Το βίντεο του Γιώργου Λιανού με την κόρη του

Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ πως θα την βαφτίσουν).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε αφήσει στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε από την Παρασκευή στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του. Εννοείται πως, επειδή πρέπει να μείνει 10 μέρες καραντίνα, δεν βρέθηκε κοντά της στο μαιευτήριο, αλλά ανυπομονούσε να γυρίσουν σπίτι και οι δυο.

Η οικογένεια περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με νέες εμπειρίες.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Γιώργος Λιανός μπαμπάς

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα καραλέξη

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού με τη νεογέννητη κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πατουσάκι της κόρης του και ο ίδιος δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ με τον ερχομό της.

«Μα σοβαρά τώρα, έχετε δει πιο ωραία πατούσα;», έγραψε ο παρουσιαστής πάνω στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του.

Λιανός κόρη