Μεγάλωσαν πολύ οι δυο γιοι του Γιώργου Λιανού - Ποιος του μοιάζει περισσότερο;

Η νέα τρυφερή ανάρτηση του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεγάλωσαν πολύ οι δυο γιοι του Γιώργου Λιανού - Ποιος του μοιάζει περισσότερο;

Ο Γιώργος Λιανός πέρα από παρουσιαστής είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Ο ίδιος έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύντροφό του από τον πρώτο του γάμο, μια κόρη και δυο γιους ενώ έχει άλλη μια κόρη με την πλέον σύντροφό του Κωνσταντίνα.

Ο παρουσιαστής μέχρι στιγμής είχε αποφασίσει να μην δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών του, όμως αποφάσισε αυτή τη φορά να αποκαλύψει τους γιους του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται για πρώτη φορά τα πρόσωπα των γιων του, δηλαδή του Κωνσταντίνου αλλά και του Ιάσωνα.

Μαζί με τα παιδιά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ρόδο καθώς η είδηση έγινε γνωστή από τον λογαριασμό του στο Instagram στο hashtag της περιγραφής.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ πως θα την βαφτίσουν).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε αφήσει στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε από την Παρασκευή στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του. Εννοείται πως, επειδή πρέπει να μείνει 10 μέρες καραντίνα, δεν βρέθηκε κοντά της στο μαιευτήριο, αλλά ανυπομονούσε να γυρίσουν σπίτι και οι δυο.

Η οικογένεια περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με νέες εμπειρίες.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Γιώργος Λιανός μπαμπάς

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα καραλέξη

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού με τη νεογέννητη κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πατουσάκι της κόρης του και ο ίδιος δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένος από ποτέ με τον ερχομό της.

«Μα σοβαρά τώρα, έχετε δει πιο ωραία πατούσα;», έγραψε ο παρουσιαστής πάνω στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του.

Λιανός κόρη