Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Τζένη Μπότση

Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

Πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή (19/11) μέρα για τηv Τζένη Μπότση, καθώς δύο πολύ σημαντικά άτομα στη ζωή της γιόρτασαν τα γενέθλιά τους. Και αυτή είναι η κορούλα της (δείτε εδώ τις πρώτες της λέξεις) αλλά και η αδερφή της.

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, που είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, θέλησε να ευχηθεί και στις δύο, μέσα από μια ανάρτηση της.

Expand player

Οι ευχές της Μπότση για τα γενέθλια της κόρης και της αδερφής της

Η Τζένη Μπότση συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία η αδερφή της κρατάει στην αγκαλιά τη μικρή Αλίκη. Στην λεζάντα έγραψε καθημερινά:"Τις λατρεύω και τις δυο…. Είναι όμορφες, δυναμικές, έξυπνες, μου δίνουν απλόχερα αγάπη και δύναμη, έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και είναι….

Κύριες και κύριοι…. σας παρουσιάζω την καλύτερη αδερφή και την πιο όμορφη κόρη στον κόσμο!!! Σήμερα έχουν γενέθλια!

Η μέρα τους είναι δικιά τους! Αλλά όταν έχεις αυτά τα δυο πλάσματα στη ζωή σου κάθε μέρα είναι γιορτή!!! Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό( και σε όλα τα μέρη)”.

«Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ραγίζει" καρδιές με το κείμενο της για την κόρη της η Τζένη Μπότση - «Δεν θα έχεις μνήμες από το δάσος που έκανες βόλτες»

Τζένη Μπότση: «Είμαι τυχερή που ακόμα μπορώ και...»