Τζένη Μπότση: Μας δείχνει την μπομπονιέρα και το βαφτιστικό φόρεμα της κορούλας της

Εχθές έγινε η βάφτιση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Μας δείχνει την μπομπονιέρα και το βαφτιστικό φόρεμα της κορούλας της

Η χθεσινή ημέρα για την Τζένη Μπότση και τον Αλέξανδρο Μιχαλά ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους.

Η μικρή Αλίκη έχει δύο νονές την διάσημη κωμικό Κατερίνα Βρανά αλλά και την ραδιοφωνική παραγωγό Σία Μπούρα - Ξαναλάτου που είναι εδώ και πολλά χρόνια στενή φίλη του ζευγαριού.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο τέλεσης της βάφτισης και τον αριθμό των καλεσμένων δεν έγιναν γνωστές, αφού η ηθοποιός, κατά την προσφιλή της συνήθεια, αποφεύγει να δημοσιοποιεί προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.

Αρκετές από τις φωτογραφίες της βάφτισης τις δημοσίευσαν στα δικά τους social media οι νονές κάνοντας tag την ευτυχισμένη μητέρα, ενώ η Τζένη Μπότση μας έδειξε το υπέροχο βαφτιστικό φόρεμα που φόρεσε η Αλίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Οι δύο νονές

Το χαμόγελο του παιδιού

Το φόρεμα της μικρής

Βάφτιση της κορούλας της

Οι αποκαλύψεις της Τζένης Μπότση για την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου το σοκ που έπαθαν οι γονείς της μόλις τους αποκάλυψε την εγκυμοσύνη καθώς και ότι αποφάσισε να την κρατήσει κρυφή για να μην στερηθεί πράγματα και καταστάσεις.

Η Τζένη Μπότση είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να το μάθει κανένας. Γέννησα Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου έμαθε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο. Δηλαδή δεν είναι ότι το έκρυψα από τα media. Ήθελα να το κρατήσω για μένα για να είμαι ήρεμη, ήσυχη και μην αρχίσει ο καθένας “πρόσεξε μην κάνεις εκείνο, αυτό. Πρόσεχε μην κάθεσαι έτσι, μη κάθεσαι σταυροπόδι”.

Εγώ έκανα τα μποστάνια μου, έσκυβα, κολυμπούσα, έκανα τα πάντα και δεν ήθελα κάποιος να μου βάλει ενοχές. Πολύ λίγοι ήξεραν την εγκυμοσύνη. Οι γονείς μου έπαθαν σοκ. Ο πατέρας μου δεν μίλαγε, έκλαιγε. Η μαμά μου το έμαθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί έπρεπε να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και της το είπα τότε για να της δώσω δύναμη.

“Κοίταξε να δεις, θέλω να σου πω κάτι, είμαι έγκυος” και τρελάθηκε. Ως έγκυος δεν έβγαινα από το σπίτι, έκανα lockdown. Περίμενα να γεννήσω και να πάρω τους δρόμους και πάνω που είχαμε ξεκινήσει να βγαίνουμε και αρχίσαμε τις βόλτες…μέσα.

Θεωρώ ότι η γυναίκα που λέει ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδο της ζωής της…κι εγώ ξέρω την κουμπάρα μου την Έλλη Κοκκίνου.. δεν μπορώ να το καταλάβω. Στην εγκυμοσύνη ήμουν ζεν και ο άντρας μου. Με τον Αλέξανδρο είμαστε 7 χρόνια μαζί και δεν έχουμε παντρευτεί. Είναι μύθος ότι πρέπει να παντρευτείς όταν κάνεις παιδί» κατέληξε λέγοντας η ηθοποιός η οποία μάλιστα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την Τζένη Μπότση από το Dot: