Η Τζένη Μπότση "έριξε" το Instagram με την κόρη της - Η εικόνα που θα σας "λιώσει"

Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλωσε η κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση θέλησε να μοιραστεί μια μοναδική φωτογραφία με την μικρούλα της και "έριξε" το Instagram! Η εικόνα με την κόρη της θα σας "λιώσει" σίγουρα. Δεν θα πιστέψετε πόσο έχει μεγαλώσει.

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να ευχηθεί για την γιορτή της γυναίκας και φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην κορούλα της.

Στις πρώτες της δηλώσεις στον ιστότοπο asist.gr είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Το ξέρεις. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία. Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας «μωρό» και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει".

Δείτε την φωτογραφία που "έλιωσε" τους πάντες. Η Τζένη Μπότση δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της και γι' αυτό φρόντισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, προκαλώντας σοκ σε θαυμαστές της και όχι μόνο.

 Τζένη Μπότση instagram κόρη

Η Τζένη Μπότση πριν δημοσιεύσει την εικόνα που θα σας "λιώσει" μίλησε και για την επιστροφή της στην τηλεόραση! Που θα την βλέπουμε;

Η Τζένη Μπότση επέστρεψε στην τηλεόραση μετά την απουσία που είχε λόγω της γέννησης της κόρης της. Που θα βλέπουμε την γνωστή ηθοποιό που απείχε εδώ και περίπου έναν χρόνο από την μεγάλη οθόνη;

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός είχε επιλέξει να το κρατήσει κρυφό και να το γνωρίζουν μόνο τα δικά της πρόσωπα, ωστόσο τη χαρά του ερχομού του πρώτου της παιδιού την μοιράστηκε με όλους. τότε μάλιστα είχε αποχωρήσει και από την σειρά "Πέτα την Φριτέζα" με αποτέλεσμα να μην την βλέπουμε την φετινή σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1.

Τώρα που η μικρή της έχει κλείσει τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής της, η Τζένη Μπότση αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στα γυρίσματα. Ήδη είχαν αρχίσει να αφήνουν δείγματα για την επιστροφή της στη σειρά του ΑΝΤ1 μέσα από το σενάριο και τώρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Μιας και μιλάμε για την Τζένη Μπότση δείτε και την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της

Η ίδια μοιράστηκε μια backstage φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλλον θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες στην τηλεόραση μας.