Τζένη Μπότση: Συγκινεί στα πρώτα γενέθλια της κόρης της - Η εντυπωσιακή τούρτα

Δεν ήταν όμως η μόνη που γιόρταζε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Συγκινεί στα πρώτα γενέθλια της κόρης της - Η εντυπωσιακή τούρτα

Η Τζένη Μπότση πριν από ακριβώς ένα χρόνο έγινε μανούλα και δεν κρύβει την χαρά και την συγκίνηση της αφού η γλυκιά της κόρη Αλίκη έχει τα γενέθλια της.

Η νέα μαμά ευχήθηκε και από τον λογαριασμό της στο instagram καθώς γενέθλια δεν είχε μόνο η κόρη της αλλά και η αδερφή της.

«Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος!!! Ένας χρόνος που σε έχουμε κοντά μας και πραγματικά.... ώρες ώρες νομίζω ότι ήταν χθες που σε πρωτοείδα, άλλες φορές νομίζω ότι ήσουν εδώ πάντα!! Ένας χρόνος με την Αλίκη!!! Να πω και από εδώ ένα χρόνια πολλά μέσα από την ψυχή μου, στην αδερφή μου, που της κλέψαμε τη μοναδικότητα των γενεθλίων της , μιας και οι δυο αυτές γυναίκες της ζωή μου, έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!!! Σας αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε και τις δυο!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπότση. Δείτε ακόμα ένα μήνυμα αφιερωμένο στην κόρη της.

μπότση κόρη

«Λιώσαμε» - Η πανέμορφη κόρη της Τζένης Μπότση με ροζ μαγιό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπότση ανέβασε την πιο υπέροχη φωτογραφία της κόρης της και για ακόμα μία φορά, μας έκανε να "λιώσουμε"! Η μπέμπα, απολαμβάνει αμέριμνη το μπάνιο της στην πισίνα με το πιο αξιολάτρευτο ροζ μαγιό!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να είναι πραγματικά ξετρελαμένη με την κόρη της. Για το λόγο αυτό, πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την μικρή, στο Instagram και να προκαλεί την αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων.

Ενώ πριν από μερικές μέρες η μπέμπα πόζαρε στην αγκαλιά της Νορέττας Παπαδημητρίου, και σήμερα, προκειμένου να δροσιστεί, βούτηξε μαζί με την ξαδέρφη της στην πλαστική πισίνα και το απόλαυσε!

Η Τζένη Μπότση εννοείται πως απαθανάτισε το υπέροχο στιγμιότυπο!

τζένη μπότη κορη