Τζένη Μπότση: Συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Έχει μεγαλώσει πολύ η μικρή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζένη Μπότση: Συγκίνησε με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Για ακόμα μία φορά, η Τζένη Μπότση βρήκε τον τρόπο να συγκινήσει με το μήνυμα που έστειλε για την κόρη της, και για τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές, μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς από τα Χριστούγεννα έχει στο πλευρό της την κορούλα της. Μπορεί να θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μικρή της, η Τζένη Μπότση μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με την κόρη της από την παραλία, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Δείτε εδώ ακόμα μία ανάρτηση της Τζένης Μπότση με την κόρη της, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η μικρή!

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Τζένη Μπότση για την κόρη της

«Το καλοκαίρι του 1972 ήρθα νεογέννητη, τις πρώτες μου διακοπές στο.... Ήταν οι πρώτες μου διακοπές σε ξενοδοχείο!!! Φέτος έφερα την κόρη μου, για τις πρώτες της διακοπές σε ξενοδοχείο ,στο ίδιο μέρος για να γιορτάσουμε την πρώτη ονομαστική της εορτή και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπότση.

Τζένη Μπότση: Θα λιώσετε με τη νέα τρυφερή φωτογραφία της κόρης της

Στις 18 Νοεμβρίου και κάτω από άκρα μυστικότητα η Τζένη Μπότση έγινε μητέρα. Μέσω Instagram μοιράζεται μαζί μας τη νέα τρυφερή φωτογραφία της κόρης της και προκαλεί συγκίνηση στους ακόλουθούς της.

Παρά την έντονη παρουσία της στα social media η γνωστή ηθοποιός δε συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και Instagram stories με την μικρούλα της. Για αυτό, η νέα αυτή φωτογραφία που πόσταρε, κάνει το γύρω του διαδικτύου και προκαλεί σε όλους μας συγκίνηση.

Αυτή είναι η νέα τρυφερή φωτογραφία της κόρης της Τζένης Μπότση

αυτή είναι η νέα τρυφερή φωτογραφία της κόρης της Τζένης Μπότση

Ο μικρός της άγγελος είναι μόλις 7 μηνών και όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία μεγαλώνει και γίνεται ανεξάρτητη αφού καταφέρνει να κάθεται μόνη της χωρίς την τρυφερή αγκαλιά της μητέρας της. Βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες φάσεις της ανάπτυξής της αφού τώρα θα αρχίσει να μπουσουλάει, να προσπαθεί να πει τις πρώτες της λέξης, να δοκιμάζεις τροφές και να κάνει της σκανταλιές της