Σκέτη γλύκα - Είδαμε την κορούλα της Τζένης Μπότση και «λιώσαμε»

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο με μαμά και κόρη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκέτη γλύκα - Είδαμε την κορούλα της Τζένης Μπότση και «λιώσαμε»

Είδαμε την κορούλα της Τζένης Μπότση και είναι... μια σκέτη γλύκα. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της, μαζί της από την κυριακάτικη έξοδό τους και «λιώσαμε» με το κοριτσάκι της το οποίο έχει μεγαλώσει πάρα πολύ!

Η Τζένη Μπότση πέρασε μια εγκυμοσύνη, που ελάχιστοι περιμέναμε και ακόμη λιγότεροι καταλάβαμε για την χρονιά που πέρασε. Η ίδια, τον Νοέμβριο του 2019, είδε να ζωντανεύει ο καρπός του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά, προκαλώντας αρκετή έκπληξη, αφού νωρίτερα είχε αφήσει την περίοδο της εγκυμοσύνης να περάσει διακριτικά και μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Μάλιστα, τις προάλλες η ηθοποιός έκανε και την πρώτη έξοδο με την κορούλα της. Δείτε εδώ τι αγόρασαν!

Η ηθοποιός, όμως, έχει τώρα την κορούλα της, που είναι όλη της η ζωή, κάτι που παρατηρεί κανείς, κοιτάζοντας το λογαριασμό της στο Instagram. Σήμερα (31/5), ωστόσο, την έδειξε για πρώτη φορά και «λιώσαμε» μαζί της.

Η Τζένη Μπότση πέρασε την Κυριακή της έξω με φίλους μετά από πάρα πολύ καιρό σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά της πρωτεύουσας. Και αφού ήπιε τον καφέ της κι έφαγε τα αγαπημένα της πιάτα ανέβασε πριν λίγη ώρα στο Instagram της μια φωτό με την κόρη της. Η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της τη μικρούλα που είναι ντυμένη στις αποχρώσεις του ροζ-μωβ και μας χαρίζει μία από τις πιο τρυφερές και όμορφες φωτογραφίες της.

Τζένη Μπότση κόρη

Αυτό το όνομα θα δώσει η Τζένη Μπότση στην κόρη της

Η ηθοποιός ζει μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής της, μιας και είναι συνέχεια με το παιδί της, το οποίο και κατάφερε να κρατήσει κρυφό κατά την εγκυμοσύνη της για 9 ολόκληρους μήνες και το έκανε γνωστό στο κοινό της, αφού γεννήθηκε. Έκτοτε, οι δύο τους μαζί με τον μπαμπά, περνούν υπέροχο στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ονόμασα την κόρη μου Αλίκη. Ο Μιχάλης Μαρίνος μου είπε πως έκανα το όνομα του Φίνου πραγματικότητα. Μια Τζένη και μια Αλίκη μαζί. Εκεί το συνειδητοποίησα. Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από -α και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με -α. Και ήταν κάτι που το ήθελε. Και επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου. Οπότε γιορτάζουν όλες μαζί».