Τζένη Μπότση: Η πρώτη έξοδος με την κόρη της - Δεν φαντάζεστε τι αγόρασε

Ούτε που πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τζένη Μπότση: Η πρώτη έξοδος με την κόρη της - Δεν φαντάζεστε τι αγόρασε

H Tζένη Μπότση έκανε την πρώτη της έξοδο με την κόρη της και δεν φαντάζεστε τι της αγόρασε. Μαμά και κόρη είναι πλέον αχώριστες και πηγαίνουν μαζί ακόμα και για ψώνια. Η ιδία έκανε κάποιες δημοσιεύσεις στο Instagram για τη βόλτα τους.

Το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της έχει ανοίξει εδώ και έξι μήνες η Τζένη Μπότση, αφού βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Ήταν 18 Νοεμβρίου 2019 όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, υποδέχτηκαν την κόρη τους στον κόσμο και ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η ηθοποιός δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς την μονάκριβη κορούλα της. Έτσι, σήμερα πήρε την μικρή της η οποία θα πάρει το όνομα Αλίκη και πήγαν για ψώνια, με σκοπό να αγοράσουν καλοκαιρινά ρούχα αλλά και ποδήλατο. Ωστόσο πριν λίγο καιρό "έσπασε" την σιωπή της για κάτι σημαντικό.

«Πήγα για ψώνια με την Αλίκη!!! Καλοκαιρινά ρούχα και ποδήλατο!!! Ξέρετε ότι μόνο όταν κάτι μου αρέσει σας το δείχνω, μόνο όταν το έχω πάρει εγώ και το πιστεύω!! Ευτυχώς δεν είναι ακόμα απαιτητική… αλλά και όταν γίνει πάλι στα ίδια μέρη θα ψωνίζουμε!» έγραψε η Τζένη Μπότση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με το μωρό της.

Τζένη Μπότση κόρη

Τζένη Μπότση σύζυγος

"Λιώσαμε" - Η κόρη της Τζένης Μπότση έγινε ολόκληρη κοπέλα

Η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πριν από μερικούς μήνες, και η μικρή της έχει γίνει ήδη ολόκληρη κοπέλα. Η ηθοποιός ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram και μόλις την είδαμε "λιώσαμε".

Τι κι αν είναι στο σπίτι σε καραντίνα, η Τζένη Μπότση βρίσκει τον πιο όμορφο τρόπο να περνάει τις ώρες μαζί με την γλυκιά της κορούλα η οποία σήμερα είναι 5 μηνών.

Η ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της για 9 ολόκληρους μήνες και έκανε γνωστό το παιδί της στο κοινό, αφού γεννήθηκε. Έκτοτε, οι δύο τους μαζί με τον μπαμπά, περνούν υπέροχο στο σπίτι.

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες και περνάνε πολλές ώρες μαζί, κάνοντας παρέα η μία στην άλλη. Σήμερα, ένα βήμα πριν μπούμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, η Τζένη Μπότση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της για να ευχηθεί καλό Πάσχα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τζένη Μπότση κόρη